Capsule cu Ulei de Canepa 90cps CANAH

Capsule cu Ulei de Canepa 90cps CANAH

Disponibil la comanda online

SKU 21842
83,06 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Capsule cu Ulei de Canepa 90cps CANAH de la Canah

Capsule cu Ulei de Canepa 90cps CANAH

Capsulele cu ulei de cânepă (rezerve), oferă mai multă accesibilitate clienților care apreciază calitățile uleiului de cânepă.

Astfel, după desigilarea capsulelor, acestea pot fi stocate în recipientul de sticlă CANAH pentru capsulele cu ulei de cânepă. Capsulele cu ulei de Cânepă sunt bogate în acizi grași polinesaturați Omega 3 și Omega 6 și în vitamina E.

Vitamina E este solubilă în ulei, ceea ce face ca asocierea cu uleiul din semințe de cânepă să fie benefică asimilării de către organism.

Uleiul din semințe de cânepă din interiorul capsulelor este obținut prin presarea la rece a semințelor de cânepă provenite din culturi certificate ecologic. Capsulele cu ulei de Cânepă sunt realizate din gelatină vegetală, sunt elastice, inodore și insipide, ușor de ingerat cu apă.

Beneficii:

Uleiul de cânepă, cu care sunt umplute capsulele, este cunoscut ca uleiul perfect echilibrat al naturii, mulțumită raportului de 3:1 dintre acizii grași Omega 6 și Omega 3, raport considerat ideal pentru organismul uman.

Acizii grași alfa-linolenic (AAL) și linoleic (AL) contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului din sânge. Aceste efecte benefice sunt obținute la un consum zilnic de 2g de AAL și de 10g de AL.

Capsulele sunt îmbogățite cu 10 mg de vitamină E- α tocoferol/capsulă, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

O capsulă are 1335 mg și conține 1000 mg de ulei din semințe de cânepă ecologică și 10 mg de vitamina E -α TE.

Prin natura ingredientelor, produsul NU conține gluten sau alergeni.

Prezentare: 90 capsule 1335 mg, de forma ovoidala, netede, lucioase, translucide, de culoare verde deschis, fara gust si cu miros caracteristic gelatinei. In exterior, capsulele sunt gelatinoase si elastice, mate, in interior contin ulei din seminte de canepa presat la rece certificat ecologic.

Uleiul este certificat ecologic de SC Ecoinspect SRL; RO-ECO-008
Spre deosebire de uleiul la sticla, capsulele va ofera avantajul mobilitatii.

Contine raportul ideal de 3:1 intre acizii grasi Omega 6 si Omega 3 pentru absortie optima de catre organismul nostru, care il transforma in EPA si DHA, acizi grasi esentiali, vitali pentru alimentatia noastra.
Contine de asemenea GLA sau "super acidul gras polinesaturat" care sustine echilibrul hormonal.

Ingrediente: Ulei din semințe de cânepă presat la rece* (74,9%), amidon modificat din cartofi, agent de umezire: glicerol, amidon de cartofi, agent de umezire: sorbitol, D-alfa tocoferol, agent gelatinizant: algă marină Eucheuma prelucrată, emulsifiant: mono- și digliceride ale acizilor grași, agent de glazurare: ceară de Carnauba.

* provenite din agricultură ecologică

Depozitare: În loc uscat și întunecos.

Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricației.

Recomandari:
Uleiul de canepa ajuta la :
- Mentinerea sanatatii si elasticitatii membranei celulelor (mai ales a celulelor nervoase);
- Dezvoltarea creierului la copii;
- Revitalizarea sistemului imunitar;
- Mentinerea unei inimii sanatoase prin reducerea nivelului colesterolului si a presiunii arteriale;
- Ameliorarea simptomelor dermatitelor atopice, a proceselor inflamatorii ale arterelor si reducerea simptomelor premenstruale si ale menopauzei.
 
Mod de administrare:
Recomandăm 2-4 capsule cu ulei de cânepă pe zi, luate preferabil după masă. Ca și în cazul altor produse naturale introduse pentru prima dată în alimentație, sugerăm creșterea progresivă a cantității consumate zilnic, începând cu o capsulă, până la atingerea valorii recomandate.

ATENŢIE: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat. A nu se depăși doza maximă recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Produsul a fost notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare: AA/ nr. 3711/08.04.2010

Păstrează Capsulele cu ulei de cânepă (rezerve) în loc uscat, ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Canah: CANAH este din 2007 o firma romaneasca ce proceseaza doar seminte de canepa. Concentrarea pe o singura materie prima le-a permis sa devina foarte specializati pe fiecare aspect al procesului de productie, de la selectia semintelor de canepa, depozitarea, procesarea si pana la ambalarea lor. Gama de produse Canah contine produse naturale din canepa sau produse bio din canepa.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite