ALGA SNELLA, Supliment natural pentru slabire cu alge brune , EQUILIBRA, 75 Comprimate

ALGA SNELLA, Supliment natural pentru slabire cu alge brune , EQUILIBRA, 75 Comprimate

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 18379
38,28 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cure de Slabire Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere ALGA SNELLA, Supliment natural pentru slabire cu alge brune , EQUILIBRA, 75 Comprimate de la Equilibra

Supliment alimentar de la Equilibra, din alge brune și alte extracte naturale pentru slăbire și controlul greutății corporale.

Algele marine brune, funzele de mesteacăn și Centella asiatica aduc un aport de nutrienți utili, în caz de insuficiență a acestora. Iodul din algele brune stimulează glanda tiroidă, elimină toxinele din corp, ajută la slăbit și împiedică pierderea de calciu, magneziu și alte săruri minerale din corp.

Alga spirulina contribuie la regenerarea celulelor hepatice, îmbunătăţind funcţiile ficatului și fiind alcătuită din proteine poate reduce senzațtia de foame și ajută la slăbire.

Extractul de mesteacăn ajută la drenarea lichidelor corporale și la intensificarea funcțiilor depurative ale organismului.

Centella asiatica poate contribui la îmbunătățirea microcirculației la persoanele cu afecțiuni venoase, ajutând la eliberarea de senzația de picioare obosite. Alge marine pentru slăbit.

Administrare :

Se recomandă căte 3 comprimate pe zi , înainte de mesele principale .

Avertizări! Datorită prezenței naturale a Iodului din alge nu este recomandată depășirea dozei zilnice. Produsul trebuie corelat cu o dietă hipocalorică , un stil de viață sănătos și mișcare . Nu se recomandă pe perioada sarcinii și alăptării . Se păstrează la temperatura camerei , departe de surse de căldură . Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și un stil de viață sănătos .

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite