NEURO BALANCE functie cerebrala normala Natural Doctor 60 cps

NEURO BALANCE functie cerebrala normala Natural Doctor 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 19479
263,24 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere NEURO BALANCE functie cerebrala normala Natural Doctor 60 cps de la Natural Doctor

Acest supliment alimentar ajuta la imbunatatirea starii de spirit, a capacitatii de concentrare, mentine functia normala a sistemului nervos, sustine functia cognitiva si sanatatea cerebrala. Are la baza extract de seminte de grifon, niacina, vitamina B6. Potrivit pentru vegetarieni. Contine 5 HTP, 5-hidroxitriptofan, un aminoacid continut in extractul de seminte al plantei de grifon si este o molecula precursora pentru sinteza, cu ajutorul vitaminei B6, a neurotransmitatorului serotonina din organism.

Serotonina este hormonul responsabil pentru controlul starii de spirit, a poftei de mancare si a somnului si poate afecta atat functia cognitiva cat si functia sistemului nervos. Corpul uman produce in mod constant neurotransmitatori pentru a trimite semnale si pentru a regla functia celulelor si a organelor. Adesea, in situatii de stres, elementele necesare pentru producerea neurotransmitatorilor sunt epuizate.

Nutrientii selectati in acest supliment: vitamina C, niacina, vitamina B6 si iodul contribuie impreuna la functionarea normala a sistemului nervos. In plus, vitamina C, niacina si vitamina B6 ajuta la functionarea cognitiva normala. Tirozina si L-glutamina sunt doi aminoacizi de care organismul are nevoie mai mult in situatii de stres intens. L-glutamina este o sursa importanta de energie pentru creier.

Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 1-2 capsule zilnic dupa masa sau in functie de recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata.

Consultati medicul inainte de a consuma produsul daca sunteti insarcinata, alaptati sau sunteti sub tratament medicamentos.

Compozitie: L-glutamina 250mg*, niacina(sub forma de nicotinamida) 125mg*(781% din VNR**), vitamina C(sub forma de ascorbat de magneziu si ascorbat de calciu) 85.6mg*(107% din VNR**), L-tirozina 50mg*, Extract din seminte de Griffonia simplicifolia 10mg*, vitamina B6(sub forma de 5 fosfat de piridoxal) 5mg*(357% din VNR**), zinc(sub forma de citrat de zinc) 2.1mg*(21% din VNR**), iod(sub forma de iodura de potasiu) 78μg(52% din VNR**). (*Continutul pentru 1 capsula) (**Valoare nutritiva de referinta). Alte ingrediente: bisglicinat de cupru(cupru/capsula: <15% din VNR), bisglicinat de fier(fier/capsula: <15% din VNR), sterat de magneziu, celuloza microcristalina, hipromeloza.

Valori nutritionale: L-glutamina 250mg*, niacina(sub forma de nicotinamida) 125mg*(781% din VNR**), vitamina C(sub forma de ascorbat de magneziu si ascorbat de calciu) 85.6mg*(107% din VNR**), L-tirozina 50mg*, Extract din seminte de Griffonia simplicifolia 10mg*, vitamina B6(sub forma de 5 fosfat de piridoxal) 5mg*(357% din VNR**), zinc(sub forma de citrat de zinc) 2.1mg*(21% din VNR**), iod(sub forma de iodura de potasiu) 78μg(52% din VNR**). (*Continutul pentru 1 capsula) (**Valoare nutritiva de referinta).

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite