NEW HEALTHY CHOLESTEROL nivel normal de colesterol Natural Doctor 90cps

NEW HEALTHY CHOLESTEROL nivel normal de colesterol Natural Doctor 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 19489
269,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Hipercolesterolemie Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere NEW HEALTHY CHOLESTEROL nivel normal de colesterol Natural Doctor 90cps de la Natural Doctor

Acest supliment alimentar este bogat in monacolina si ajuta la mentinerea nivelului normal de colesterol. Monacolina este produsa prin fermentarea cu drojdie de orez rosu(Monascus Purpureus). onacolina K care rezulta din aceasta fermentare, ajuta la mentinerea nivelului normal de colesterol din sange.

Formula imbogatita cu vitamina D3, vitamina B6, vitamina B12, acid folic si colina. Colina este un nutrient a carui semnificatie a fost descoperita abia recent. Contribuie la metabolismul normal al lipidelor, la metabolismul normal al homocisteinei si la mentinerea functiei hepatice normale. Beneficiile principale sunt asigurate de aportul zilnic de 2.9 mg de monacolina K. Orezul rosu fermentat contine si alte ingrediente benefice asupra organismului, precum steroli, izoflavone si acizi grasi mononesaturati.

Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 1 capsula zilnic sau in functie de recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul. Produsul contine 90 capsule vegetale. Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din grau, soia sau lapte.

Compozitie: Drojdie de orez rosu(Monascus purpureus) 82.9mg* din care continut de Monacolina 2.9mg*, colina(sub forma de bitartrat de colina) 27.5mg*, vitamina D3(sub forma de colecalciferol) 8,3µg*(=333UI)(166.6% din VNR**), vitamina B6(sub forma de clorhidrat de piridoxina) 1.67mg*(119% din VNR**), acid folic(sub forma de L-metilfolat) 133,3µg*(66.7% din VNR**), vitamina B12(sub forma de metilcobalamina) 5μg*(200% din VNR**). (*Continutul pentru 1 capsula) (**Valoare nutritiva de referinta).

Alte ingrediente: celuloza microcristalina, oxid de magneziu, stereat de magneziu, dioxid de siliciu, celuloza vegetala(invelisul capsulei). Valori nutritionale: Drojdie de orez rosu(Monascus purpureus) 82.9mg* din care continut de Monacolina 2.9mg*, colina(sub forma de bitartrat de colina) 27.5mg*, vitamina D3(sub forma de colecalciferol) 8,3µg*(=333UI)(166.6% din VNR**), vitamina B6(sub forma de clorhidrat de piridoxina) 1.67mg*(119% din VNR**), acid folic(sub forma de L-metilfolat) 133,3µg*(66.7% din VNR**), vitamina B12(sub forma de metilcobalamina) 5μg*(200% din VNR**). (*Continutul pentru 1 capsula) (**Valoare nutritiva de referinta). Alte ingrediente: celuloza microcristalina, oxid de magneziu, stereat de magneziu, dioxid de siliciu, celuloza vegetala(invelisul capsulei). 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite