Nutriensa Sprinten, 60 comprimate

Sprinten, 60 comprimate
62,29 lei

Nu este in stoc

Descriere Sprinten, 60 comprimate de la Nutriensa

Sprinten contribuie la sinteza de colagen si la functionarea normala a cartilagiilor si a sistemului osos; reduce rigiditatea si oboseala articulatiilor, imbunatatind miscarea; mentine sanatatea sistemului osos.

Ingrediente active per comprimat galben: Condroitina sulfat (sare de sodiu) - 500 mg; Vitamina C (acid ascorbic) - 50 mg; Zinc (sub forma de lactat dihidrat) - 3 mg.

Ingrediente active per comprimat alb: Glucozamina sulfat 2KCl - 750 mg; Acid hialuronic (sare de sodiu) - 15 mg

In compozitia Sprinten pe langa vitamine si minerale, sunt introduse cele mai cunoscute complexe glicoproteice: condroitina, glucozamina si acid hialuonic care contribuie la buna functionare a sistemului osos si articular.

Zincul mentine sanatatea sistemului osos si contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Asigurarea necesarului de zilnic de zinc ajuta la diminuarea procesului de degenerare a articulatiilor.

Vitamina C este necesara pentru refacera tesuturilor si are rol in formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si articular.

Glucozamina si condroitina fac parte interganta din compozitia cartilajului normal.

Acidul hialuronic este intalnit in diferite tesuturi fiind necesar in mentinerea flexibilitatii articulatiilor si a circulatiei sanguine la nivel osteo-articular.

Combinatia unica a celor cinci componente sustine sanatatea osteo-articulara, facilitand mobilitatea, flexibilitatea si elesticitatea articulatiilor.

Mod de administrare:

  • La adulti - concomitent, cate 1 comprimat filmat galben si 1 comprimat filmat alb de 2 ori pe zi, in timpul meselor cu o cantitate suficienta de apa.
  • Se administreaza minim 3 luni, in 2-3 cure pe an.

Atentionari: Sprinten poate interfera cu medicamentele anticoagulante, cu inducerea unui risc de sangerare.Zincul din compozitia supliemntului alimentar poate interactiona cu unle antibiotice ( quinolone sau tetracicline), de aceea se recomanda administrarea cu 2 ore inainte sau dupa antibiotic. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A se folosi inainte de data de expirare inscriptionata pe ambalaj, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite