Perfectil Original, 30 capsule, Vitabiotics

Perfectil Original, 30 capsule, Vitabiotics

Disponibil la comanda online

SKU 19083
74,25 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Par, unghii si piele Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Perfectil Original, 30 capsule, Vitabiotics de la Vitabiotics

Perfectil Original, 30 capsule, Vitabiotics 

Proprietati:
- formulat pentru a hrani din interior cu vitamine si minerale specifice pentru a ajuta la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor;
- riboflavina (vitamina B2) si biotina contribuie la mentinerea sanatatii pielii;
- seleniul si zincul contribuie la mentinerea sanatatii parului si unghiilor.

Mod de administrare:
Adulti: 1 tableta pe zi, dupa masa principala. A se inghiti cu apa sau cu un lichid rece. A nu se mesteca. A nu se administra pe stomacul gol.

Ingrediente:
Stabilizator: maltodextrină, agenți de încărcare: celuloză microcristalină și fosfat de calciu dibazic, oxid de magneziu (75 mg), vitamina C (acid ascorbic)(60mg), acid pantotenic (sub formă de sare de calciu)(Vitamina B5 40 mg), vitamina E (succinat acid de D-Alfa tocoferil) (din soia)(40 mg), înveliș tabletă: hidroxipropilmetilceluloză, hidroxipropilceluloză, talc, coloranți: carbonat de calciu și oxizi de fier, sulfat de zinc (15 mg), fumarat feros (12 mg), agenți de antiaglomerare: acid stearic, dioxid de siliciu și stearat de magneziu, niacină (nicotinamidă)(18 mg), L-cisteină (10 mg), extract din semințe de Vitis Vinifera L. (struguri)(15 mg), tiamină (mononitrat de vitamina B1)(8 mg), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)(10 mg), vitamina B12 (cianocobalamină)(9 µg), betacaroten (antioxidant: DL-alfa tocoferol)(2 mg), stabilizator: croscarmeloză sodică, riboflavină (vitamina B2)(4 mg), vitamina D3 (colecalciferol, antioxidant: DL-alfa tocoferol)(5 µg), clorură de crom(50 µg),  sulfat de cupru(1 mg), sulfat de mangan(0,5 mg), acid folic (acid pteroilmonoglutamic)(400 µg), iodură de potasiu (200 µg), selenat de sodiu (100 µg), biotină (45 µg).

Precautii:
Ca și în cazul altor suplimente alimentare, cereți aviz de specialitate, înainte de utilizare dacă sunteți sub supraveghere medicală, în perioada de sarcină sau alăptare, suferiți de epilepsie, afecțiuni tiroidiene, hemocromatoză, alergii alimentare sau sunteți alergic la unul dintre ingrediente. Acest produs nu este potrivit pentru copii. Acest produs conține fier, care, administrat în exces poate fi dăunător copiilor mici.A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. A se păstra în loc uscat, ferit de lumină şi căldură, la o temperatură sub 25° C, în ambalajul original. A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârșitul perioadei înscrise pe ambalaj. 

Prezentare:
30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitabiotics: „Imbunatatirea vietii sanatoase prin inovatia in domeniul sanatatii nutritionale". Vitabiotics produce produse inovatoare pentru ingrijirea sanatatii de peste 40 de ani; o companie britanica angajata in domeniul sanatatii si cercetarii umane. Cu sediul la Londra, Vitabiotics a creat un portofoliu unic de produse in fruntea evolutiilor stiintifice din sectoarele cheie, inclusiv nutritia si sanatatea femeilor. Proiectat pentru a oferi eficacitate maxima prin sustinerea corpului uman in propriile procese naturale, fiecare produs este dezvoltat folosind cele mai recente cercetari disponibile si produse la cele mai inalte standarde farmaceutice. Portofoliul brandului Vitabiotics include unele dintre suplimentele cu cea mai rapida crestere din Marea Britanie si numerosi lideri de marca.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite