Inulostim (Iarba mare) Vitacare 30 capsule

Inulostim (Iarba mare) Vitacare 30 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 18261
47,83 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Bronsita Astm bronsic Tuberculoza Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Inulostim (Iarba mare) Vitacare 30 capsule de la Vitacare

Inulostim (Iarba mare) poate actiona ca expectorant, calmand tusea provocata de infectii si inflamatii si poate inhiba semnificativ cresterea bacteriilor responsabile pentru tuberculoza.

Iarba mare este utila in bronsita si astm. Este cunoscut faptul ca Iarba Mare poate avea actiune diuretica, ajutand la eliminarea toxinelor si la stimularea secretiei biliare, ameliorand problemele digestive.

Radacina de Iarba mare este compusa in cea mai mare parte (circa 44%) din inulina (glucida solubila in apa asemanatoare cu amidonul). In plus mai contine mucilagii si o cantitate mica de ulei, dar si substante antibiotice (fitoncide), saruri minerale si vitamina C.

Datorita alantolactonelor(helemina) si a uleiului esential modifica secretiile bronhice si are actiune antibiotica in special pe bacilul Koch; acelorasi principii active i se datoresc si proprietatile antihelmintice si diuretice. Este coleretic si colagog. Ca diuretic, favorizeaza eliminarea apei , dar si a azotatilor si clorurilor.

Are proprietati antiinflamatorii in congestii hepatice, in colecistite, litiaza biliara si renala, in artrite, oligurie etc.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitacare: VITACARE  este o companie moderna ce isi propune sa devina un lider important pe piata de suplimente alimentare. Din cele 49 de suplimente alimentare din gama de produse Vitacare, 4 sunt marci inregistrate: Suplesse, Contour, Ego si Crom Balance. Produsele Vitacare poarta amprenta calitatii, la baza fabricarii lor fiind principii exclusiv naturale si respectand cu strictete normele G.M.P., dar si recomandarile medicale internationale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite