Apple Cider Vinegar 60cps Zenyth (otet de mere )

Apple Cider Vinegar 60cps Zenyth (otet de mere )

Disponibil la comanda online

SKU 21949
46,33 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Apple Cider Vinegar 60cps Zenyth (otet de mere ) de la Zenyth

Otetul cidru de mere este o solutie naturala pentru imbunatatirea digestiei si arderea grasimilor. Capsulele contin 500mg otet de mere pulbere (corespunzƒnd unei cantitati de 20g otet de mere lichid) cu 20% polifenoli si 10% acid acetic si se adreseaza persoanelor ce nu suporta gustul intepator si mirosul puternic al otetului de mere, celor cu probleme de greutate, diabeticilor, persoanelor care vor sa urmeze o cura de detoxifiere si celor cu hipoaciditate gastrica sau constipatie.

Otetul de mere este unul din cele mai vechi medicamente cunoscute de umanitate, fiind mentionat pentru prima data in tratate de medicina egiptene scrise cu mai bine de 3000 de ani in urma. Utilizat pe scara larga in Grecia antica, este un leac recomandat si de medicina populara romaneasca, iar romanii il foloseau ca tratament pentru diferite boli sau pur si simplu pentru mentinerea sanatatii.

Otetul de mere trateaza si previne aparitia obezitatii, este foarte eficient in fazele incipiente ale racelilor si a durerilor in gat (gargara cu o solutie de otet si apa (4 linguri otet la o cana cu apa) si frectionarea corpului cu otet inainte de culcare), si are rezultate remarcabile in tratamentul reumatismului si a reumatismului degenerativ. Cura de minim trei luni in care se ia o lingura de otet de mere de trei ori pe zi, in amestec cu o lingurita de miere / 1 lingura de otet de mere si miere), are efecte de dezintoxicare foarte puternice si in plus, o serie de substante active din otetul de mere au efecte antiinflamatoare articulare si impiedica procesele de imbatranire si de degenerare a cartilagiilor si a epiteliilor.

Efectele benefice ale otetului de mere asupra organismului nu se opresc aici. Otetul de mere are efecte benefice in indigestii sau crize biliare, in cazuri de febra musculara, oboseala sau stres, contra febrei si a respiratiei urat mirositoare sau in cazuri de acnee, arsuri solare, matreata, nervozitate sau chiar intepaturi de insecte.

Proprietatile produsului

  • imbunatateste digestia si mentine sanatatea gastrointestinala;

  • mentine nivelul normal al glicemiei;

  • reduce greutatea corporale si arde grasimile;

  • regleaza tranzitul intestinal si elimina constipatia;

  • este benefic in hipoaciditate gastrica;

  • mentine lipidele in limite normale;

  • detoxifiaza, elimina toxinele si reduce retentia de apa din organism;

  • mentine tensiunea arteriala si ritmul cardiac normal;

  • sustine sanatatea florei intestinale si calmarea iritatiilor colonului;

  • reduce mirosul neplacut al transpiratiei.

Ingrediente:

otet din cidru de mere (Malus domestica)*, 40:1, 20% polifenoli, 10% acid acetic - 500 mg; capsula vegetala: hidroxipropilmetilceluloza. *Provenienta: UE.

Produs fara lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Mod de utilizare

Se recomanda adultilor cate 1-3 capsule pe zi, de preferat inainte sau dupa masa, ori conform recomandarii specialistului.

Capsulele se administreaza ca atare (nedesfacute) cu un pahar cu apa, iar doza se creste gradat, in functie de toleranta individuala.

Precautii: copii, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane alergice la oricare dintre ingrediente.

Persoanele care au tratament cu antidiabetice, diuretice sau digoxina, vor cere sfatul specialistului inainte de utilizare.

Valori nutritionale/100g:

Energie: 1554kJ / 366kcal;

Proteine: 0.23g;

Grasimi: <0.1g, din care acizi grasi saturati: 0.01g;

Carbohidrati: 91g, din care zaharuri: 19.47g;

Sare: 0,285g.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zenyth: ZENYTH - companie romaneasca producatoare de suplimente nutritive. Produsele Zenyth sunt 100% naturale si ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate. Educatia in ceea ce priveste un stil de viata sanatos constituie o prioritate pentru Zenyth.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite