Cell Energy Plus Dr. Ionescu's, 30 capsule, Zenyth

Cell Energy Plus Dr. Ionescu's, 30 capsule, Zenyth
201,27 lei

Nu este in stoc

Descriere Cell Energy Plus Dr. Ionescu's, 30 capsule, Zenyth de la Zenyth

Cell Energy Plus Dr. Ionescu's, 30 capsule, Zenyth 

Proprietati:
- poate contribui in reglarea proceselor energetice;
- poate contribui în lupta cu radicalii liberi, putand avea beneficii puternic antioxidante și antiinflamatoare la nivelul întregului organism;
- PrimaVie, extractul de Shilajit folosit în produsul Cell Energy Plus, este unul dintre cele mai studiate clinic suplimente din Shilajit, de origine din Himalaya;
- PrimaVie conține cea mai mare concentrație de compuși bioactivi: min. 50% acid fulvic, min. 10% complex de dibenzo-α-pirone (DBP) și DBP-Chromoproteine (DCP) și mai mult de 40 microminerale.

Ingrediente active per capsula:
Tartrat de carnitină*- 250 mg, Inozitolhexafosfat** – 250 mg, Ubidecarenonă (Coenzima Q10)*- 100 mg, extract din Shilajit (Asphaltum punjabianum), cu min. 50% acid fulvic și min. 10,3% complex de dibenzo-α-pirone (DBP) și DBP-Chromoproteine (DCP), pe suport de maltodextrină și dioxid de siliciu (PRIMAVIE®)* – 100 mg, sare disodică a pirolochinolin chinonei (PQQ)** – 10 mg.
Capsulă: gelatină*. Agent antiaglomerant: dioxid de siliciu coloidal.
Proveniență: *UE; **Non-UE.
PRIMAVIE: Ingredient brevetat conform Brevetelor U.S. Nr. 7,250,181; 6,869,612; 6,440,436; 6,558,712; 8,894,993 și alte brevete care urmează a fi obținute.

Mod de administrare:
Adulți: câte o capsulă de 2-3 ori pe zi, de preferat în timpul mesei sau conform recomandării medicului.

Precautii:
Copiii, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu afecțiuni acute sau cu medicație complexă vor cere sfatul medicului înainte de utilizare.

Prezentare:
30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zenyth: ZENYTH - companie romaneasca producatoare de suplimente nutritive. Produsele Zenyth sunt 100% naturale si ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate. Educatia in ceea ce priveste un stil de viata sanatos constituie o prioritate pentru Zenyth.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite