PQQ 20mg, 30 capsule, Zenyth

PQQ 20mg, 30 capsule, Zenyth

Disponibil la comanda online

SKU 22159
130,32 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Imunitate Memorie (stimulare) Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere PQQ 20mg, 30 capsule, Zenyth de la Zenyth

PQQ 20mg, 30 capsule, Zenyth 

Proprietati:
- este un supliment alimentar al cărui rol principal este protecția antioxidantă, alături de îmbunătățirea și susținerea sănătății inimii și funcțiilor creierului;
- PQQ (pirolochinolin chinona) este unul dintre cofactorii implicați în ciclul redox și în dezvoltarea și susținerea sănătății celulelor;
- PQQ facilitează producția de energie în mitocondrii;
- nu poate fi sintetizată în organism, de aceea este nevoie de aport extern;
- la nivel celular, PQQ contribuie la creștea capacității mitocondriilor de a produce și stoca adenozin trifosfatul, dar și stimularea formării de noi mitocondrii în celulele îmbătrânite, alături de capacitatea de activare a genelor care susțin reproducerea, protecția și repararea mitocondrială.

Mod de utilizare:
Produsul nu are restricții cu privire la durata de administrare și nu creează dependență.

Ingrediente:
Sare disodică a pirolochinolin chinonei (PQQ) – 20 mg.  Capsulă vegetală: hipromeloză. Alte ingrediente: celuloză microcristalină (agent de încărcare); stearat de magneziu (agent antiaglomerant).

Precautii:
Copiii, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu afecțiuni acute sau cu medicație complexă vor cere sfatul specialistului înainte de utilizare.

Prezentare:
30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zenyth: ZENYTH - companie romaneasca producatoare de suplimente nutritive. Produsele Zenyth sunt 100% naturale si ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate. Educatia in ceea ce priveste un stil de viata sanatos constituie o prioritate pentru Zenyth.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite