Condiment delicios vegetal FAVISAN 100g

Condiment delicios vegetal FAVISAN 100g

Disponibil la comanda online

SKU 20106
18,56 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Condimente, sare
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Condiment delicios vegetal FAVISAN 100g de la Favisan

Condiment delicios vegetal FAVISAN 100g acest amestec natural se poate folosi in loc de sare.

Nu conţine sare, glutamaţi şi conservanţi.

Mod de utilizare: Se adaugă 1 lingură de produs la 1 litru de apă şi se fierbe 5-10 minute; se adaugă sare după gust. Se poate adăuga şi la final, pentru a îmbunătăţi gustul, 1-2 linguriţe, ca atare sau măcinate, în orice fel de mâncare (supe clare, sosuri, chiftele etc.).

Ingrediente: morcov (Daucus carota), ceapă (Allium cepa), păstârnac (Pastinaca sativa), ţelină (Apium graveolens), ardei (Capsicum annum), pătrunjel (Petroselinum hortense), dextroză, leuştean (Levisticum officinalis), măghiran (Majorana hortensis), tarhon (Artemisia dracunculus), riboflavină.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite