Dietmed-Naturmil Nutrikings Lax solutie orala, 150 ml

Nutrikings Lax solutie orala, 150 ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Constipatie

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Nutrikings Lax solutie orala, 150 ml de la Dietmed-Naturmil

Descriere Nutrikings Lax solutie orala, 150 ml 

Compozitie

Mar (extract concentrat) 270mg, Pruna (extract concentrat) 200mg, Crusin (extract uscat din scoarta) 15,63mg/10 ml

Directie de recomandare: ameliorarea constipatiei, adjuvant al tractului digestiv

Scurta descriere produs:

Formula blanda, ce poate fi utilizata inca de la varsta de 3 luni, ce se adreseaza intregii familii.

Crusinul este un arbust ce se regaseste in multiple zone ale Emisferei Nordice, cu o istorie seculara in ameliorarea constipatiei si in reglarea tranzitului digestiv, cu conditia sa fie utilizat si dozat corect.

O formula preparata si dozata corect este suficient de blanda incat sa fie administrata chiar si pacientilor cu diverse sensibilitati digestive

Sedentarismul si lipsa unei alimentatii diverse, care sa cuprinda toate clasele de nutrieti ridica adevarate provocari in buna functionare a peristaltismului intestinal si asupra tranzitului

Una dintre maladiile secolului current este constipatia, cu efecte multiple asupra confortului fizic si starii de sanatate in general.

Crusinul are o lunga istorie de consum in ameliorarea constipatiei si in stimularea tranzitului intestinal.

Utilizat in mod corespunzator (extract din scoarta de crusin preparata termic) si dozat corect, acesta este unul dintre cele mai eficiente si mai blande laxative utilizate, iar efectele sale sunt sesizate rapid.

Pruna, asociata in special cu aroma bogata si gustul dulce, este utilizata ca un laxativ de volum inclusive in cazul copiilor, gravidelor sau femeilor care alapteaza.

Proprietatile benefice se datoreaza continutului crescut de fibre insolubile, care actioneaza bland si eficient, dar si sorbitolului, compus cu rol laxative bland.

Dintre efectele benefice ale prunei, nu trebuie omis nici cel de fruct cu un continut ridicat de antioxidanti si cu o incarcatura bogata de nutrient benefici intregului organism.

Antocianii continuti in cantitate crescuta au efect benefic in prevenirea afectiunilor cardiovasculare, in normalizarea valorilor glucozei serice si in mentinerea sanatatii sistemului osos (prin mecanism inca neinteles complet).

Merele contin cantitati importante de vitamine, fitonutrienti si fibre insolubile ce asigura atat senzatia de satietate pe o perioada mai lunga, dar sustin si functionarea optima a tranzitului intestinal.

Pectinele din compozitie nu actioneaza doar ca laxative de volum ci si pt pentru a capta la nivel intestinal substantele cu potential toxic, dar au si efect prebiotic, sustinand dezvoltarea sanatoasa a florei intestinale. Sanatatea florei intestinale a fost asociata cu o paleta larga de beneficia manifestate la nivelul intregului organism.

Flavonoizii din compozitie actioneaza similar cu cei din prune, oferind protectie impotriva stresului oxidativ, reducand riscul de a dezvolta afectiuni cardiovasculare si sustinand normalizarea valorilor glucozei serice.

Mod de administrare:

Copii 3 luni- 3 ani: 5ml/zi; copii 3 ani – 10 ani: 10ml/zi; copii peste 10 ani: 20ml/zi, inainte de culcare.

Contraindicatii:

Nu se recomanda administrarea continua pe o perioada mai lunga de o saptamana.

Interactiuni cu medicamente:

Nu sunt cunoscute interactiuni ale substantelor din compozitie cu suplimente sau medicamente.

Avantaje fata de competitie:

Formula blanda, ce poate fi utilizata inca de la varsta de 3 luni, ce se adreseaza intregii familii.

Produsul iese din zona limitativa a laxativelor, aducand beneficii intregului organism prin formula ce abunda in nutrienti.

Asociere:

Se recomanda administarea concomitenta cu Acidophilus, pentru a actiona sinergic si a regla tranzitul pe termen lung (cura cu acidophilus va continua si dupa saptamana permisa pentru NutriKings Lax, de preferat 3 luni). Pentru efect laxativ mai puternic (in cazul constipatiei cronice), se poate asocia cu Aloe Plus Natural Juice.

Producator:

Dietmed

Prezentare:

Flacon 150 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite