Dvr Pharm Dvr Laxativ 60 capsule

Dvr Laxativ 60 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 11218
30,21 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Dvr Laxativ 60 capsule de la Dvr Pharm

Dvr Laxativ, Dvr Pharm, 60 capsule

Dvr Laxativ - studiile clinice au pus în evidență faptul că multe specii de aloe sunt un ajutor real contra constipației. Tocmai de aceea DVR Laxativ are la bază laxative puternice: aloe ferox și aloe vera. Dar acțiunea lor trebuie completată și de extracte cu efecte prebiotice (Cicoare), care stimulează eliberarea de bilă (anghinarea) sau care normalizează peristaltismul digestiv (ghințura). În plus DVR Laxativ, conține uleiuri esențiale cu efect carminativ și care contribuie la ameliorarea spasmelor intestinale, cum ar fi cele de cuișoare sau de cimbru.

Are rol benefic în:

  • funcționarea normală a sistemului digestiv
  • stimularea digestiei
  • menținerea sănătății ficatului și a stomacului.

1”Evaluarea proprietăților biologice și eficiența clinică a plantei Aloe Vera”, studiu științific,  Maharjan H. Radha, Nampoothiri P. Laxmipriya, Journal of traditional and complementary medicine, 2011.

Acțiuni: 

Aloe ferox susține sănătatea intestinului, ajută la buna funcționare a acestuia.

Cicoarea susține digestia; contribuie la stimularea producerii fluidelor corporale digestive și a peristaltismului intestinal.

Anghinarea susține sănătatea intestinală; digestiv complet; susține digestia, contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal, contribuie la confortul intestinal.

Păpădia contribuie la starea de bine gastro-intestinală; susține apetitul, stimulează digestia; ajută la funcționarea normală a stomacului, a tractului gastro-intestinal și a ficatului; ajută la menținerea echilibrului fiziologic al pH-ului gastric.

Precauții: a se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează și în caz de diabet. A nu se administra concomitent cu glicozide cardiotonice (digoxina), medicamente antiaritmice, diuretice, corticosteroizi, Lemn-dulce, antidiabetice. Durata curei 1-2 săptămâni (determină creșterea diurezei, hipokaliemie). 

Contraindicații: interzis în caz de obstrucție intestinală, inflamații intestinale acute (boala Crohn, colite ulcerative), ileus, abdomen chirurgical acut, apendicită, dureri abdominale de etiologie necunoscută. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.


Dvr Laxativ 60 capsule - producator Dvr Pharm se recomanda pentru Constipatie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Aloe ferox (Aloe ferox), suc uscat, granulat: 225mg;
Cicoare (Cichorium intybus), rădăcină, extract cu 97% oligofructoză: 100mg;
Anghinare (Cynara scolymus), extract apos (maltodextrină), uscat, cu min. 2,5% derivați de acid cafeic: 50mg;
Păpădie (Taraxacum officinalis), frunze, pulbere: 50mg;
Ghințură (Gentiana lutea), rădăcină, pulbere: 49,9mg;
Aloe vera (Aloe barbadensis), frunze, extract apos (maltodextrină) cu min. 15% barbaloină: 25mg;
Cimbru (Thymus satureioides), ulei esențial: 0,05mg;
Cuișoare (Eugenia caryophylus), ulei esențial: 0,05mg

Administrare

Se iau 2-4 capsule pe zi. În primele 3 zile, se administrează câte o capsulă pe zi, crescându-se apoi doza în funcție de tranzitul intestinal, până la 4 capsule pe zi. Dacă tranzitul intestinal este prea intens, doza se va reduce corespunzător.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social