Santarome Bio Tranzit Bio 20 fiole

Tranzit Bio 20 fiole
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Constipatie

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Tranzit Bio 20 fiole de la Santarome Bio

Tranzit (Transit) Bio 20 fiole, Santarome Bio

Un produs inovator, ce cuprinde o formulă blândă, dar eficientă ce are la bază plante medicinale și fructe: prune uscate, nalbă, tamarind, smochine și rozmarin, completată de 3 muguri proaspeți bio: mesteacăn pufos, rozmarin și merișor, o soluție excelentă pentru reglarea și menținerea unui tranzit intestinal sănătos. Totul cu un gust incredibil de plăcut!

Datorită conținutului bogat de fibre de calitate, care ajută la absorbția de apă și de alte substanțe nutritive importante, facilitând tranzitul materiilor fecale prin intestine, împiedicând astfel acumularea de toxine în tractul digestiv.

Aderă la mucoasa pereților intestinali și întârzie dezvoltarea bacteriilor nocive, eliminănd bacteriile de putrefacție din colon și ajutănd la regenerarea mucoasei tractului gastrointestinal si eliminarea crampelor.

agricultura biologica

PRODUS BIO

toate ingredientele din acest produs provin din agricultura biologica

fara zahar

FARA ADAOS DE ZAHAR

gust natural specific mixului de fructe si plante

fara lactoza

FARA LACTOZA

potrivit si pentru persoanele cu intoleranta la lactoza

fara excipienti

FARA EXCIPIENTI

100% natural pentru un efect sporit

O alternativă a consumului de purgative puternice și agresive, respectând echilibrul natural al florei intestinale.

Tricomplexul de muguri bio, recoltați manual din flora spontană potențează efectul acestei rețete unice. Maceratele Santarome Bio sunt preparate după rețetele părintelui gemoterapiei moderne, doctorul Pol Henry,1/3 apă + 1/3 alcool + 1/3 glicerină tinute la macerat timp de 21 de zile cu o dilutie de 1:20 (dintr-un kilogram de extract prin diluție se obțin 20 de kg de produs).

Mod de administrare:

1 fiola pe zi, diluată într-un pahar cu apă, suc natural sau ceai (200ml). Timp de 20 de zile sau la nevoie, dar nu mai mult de 6 săptămâni consecutive. Agitați bine fiola înainte de utilizare. Rupeți un vârf al fiolei folosind un servetel și turnați conținutul fiolei într-un pahar, rupând al doilea vârf.

Avertizari:

Acest produs este contraindicat fară avizul specialiștilor, copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate, care alăptează sau alergie la unul din ingredient. Nerecomandat persoanelor alergice la salicilați și derivați, precum și cele cu tratament anticoagulant.

Notificat:

 Supliment alimentar de SNPMAPS NR. 15253 /2021        

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Santarome Bio: Santarome Bio este o companie din Franta producatoare de suplimente alimentare certificate organic si vegan. Dezvolta formule unice ce combina extracte din plante cu macerate din muguri.Au un nume recunoscut in domeniul fitoterapiei.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite