Acorelle Deodorant stick-gel - flori de migdal 45g

Deodorant stick-gel - flori de migdal 45g
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Deodorant stick-gel - flori de migdal 45g de la Acorelle

Deodorant bio Acorelle 100% natural, vegan, fara urme, fara aluminiu, cu aroma de migdale, care combina ingrediente active inovatoare, cu proprietati absorbante si racoritoare: pamant de diatomee, argint metalic, amidon de porumb.

Acorelle a dezvoltat o noua formula inovatoare si blanda pentru cele mai sensibile tipuri de piele cu o eficienta de 24 de ore.
Astfel putem spune ca e o noutate absoluta prin selectia atenta a unor ingrediente active inovatoare, cu proprietati absorbante si racoritoare, care nu dauneaza pielii:
– Pamant de diatomee: acest ingredient activ este compus din resturi scheletice silicioase microporoase fosilizate de alge acvatice, cunoscute sub numele de diatomee. Datorita structurii sale microporoase, absoarbe rapid transpiratia si reduce mirosul corpului pentru pielea sensibila. Provine din straturile de depozite ale microorganismelor marine si din roca vulcanica mixta: diatomita. Este o roca foarte poroasa si usoara. Se gaseste acolo unde erau lacuri sau marea in urma cu secole. In Franta, este extras in Ardèche si Cantal.
– Argint metalic pur: pe langa structura sa poroasa care reduce umiditatea, aceasta forma non-nano-particulara este cunoscuta pentru proprietatle sale antibacteriene puternice. Datorita formei sale ionice Ag+, in contact cu pielea, este capabil sa actioneze asupra bacteriilor distrugand ADN-ul lor. Ajuta la reducerea mirosurilor in mod eficient.
Culoarea gri caracteristica naturala a acestor 2 ingrediente active confera deodorantului o nuanta cenusie.
– Amidon de porumb: utilizat pentru un finisaj pudrat si o piele foarte moale, acest ingredient natural activ matifiaza si absoarbe transpiratia.
– Bisabolol: cel mai bun aliat al pielii sensibile, acest activ natural calmeaza, repara pielea si apara impotriva iritatiilor.
– Extract de apa florala cu menta si extract de frunze de ceai verde: revigorant si purificator, aceste 2 active garanteaza o prospetime de 24 de ore.
– Ulei de floarea soarelui: datorita acizilor grasi nesaturati si a vitaminei E antioxidante, acest activ hraneste si hidrateaza pielea sensibila.

99% din ingrediente sunt naturale
40% din ingrediente provin din ferme organice

Fabricat in Franta: Laboratoire Odysud.

Utilizare: Aplicati acest produs o data pe zi pe pielea curata si sanatoasa.

Nu ingerati. Nu se aplica pe pielea deteriorata si / sau iritata.
Evitati contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor.
Pastrati departe de caldura.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite