Acorelle Gel curatare bebe cu concentrat de apa termala 500ml

Gel curatare bebe cu concentrat de apa termala 500ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Gel curatare bebe cu concentrat de apa termala 500ml de la Acorelle

Cu o formula 2 in 1, gelul de curatare certificat organic curata parul si pielea delicata a bebelusului, inca de la nastere. Imbogatita cu ingrediente calmante in mod natural, catifeleaza si protejeaza pielea de efectul de uscare al baii. Formula sa ultra-blanda nu contine sulfati, sapun sau uleiuri esentiale pentru a pastra echilibrul natural al epidermei. Aceasta ingrijire organica & vegana pentru bebelusi nu ustura ochii si se clateste usor, spre deliciul celor mici. Pielea este moale si supla, iar parul este delicat parfumat.

Special conceput pentru a avea grijă de pielea sensibila, Gelul de curatare pentru bebelusi organic este potrivit si pentru pielea sensibila a intregii familii.

Fara Parabeni si fenoxietanoli, fara alcool, sunt complet sigure pentru copilul dumneavoastra O SELECTIE DE INGREDIENTE DELICATE Gelul de curatare Acorelle bebelusi cu concentrat de apa termala este formulat special pentru formula sa hipoalergenica, curatare si ingrijirea pielii si a parului fragil al bebelusului. Pentru a face acest lucru posibil am integrat ingredientele noastre naturale:

• Aloe vera: hidrateaza, inmoaie si repara pielea sensibila, prevenind in acelasi timp uscarea pielii.

• Glicerina vegetala: inmoaie pielea fragila si mentine continutul de apa al pielii

• Extract de cicoare ecologica: ofera o descalcire usoara si pastreaza moliciunea si catifelarea parului

• Ulei de seminte de in: repara pielea uscata si reduce iritarea pielii Hipoalergenic si certificat organic Cosmos Organic, testat sub control dermatologic, aceasta formula nu irita ochii si curata delicat pielea fara a o agresa. Pentru a spala fata bebelusului sau pentru a face baie fara a fi nevoie sa clatiti, optați pentru Acorelle Apa curatare bebe cu concentrat de apa termala 500ml si noua sa formula vegana. Descopera, de asemenea, intreaga gama organica pentru bebelusi, Acorelle pentru mai multă siguranta si placere zilnica.

Utilizare: cu ajutorul flaconului cu pompa puneti o cantitate in causul mainii. Aplicati pe corp si parul in prealabil umezite, spalati si emulsionati. Clatiti cu apa din abundenta si uscati delicat cu un prosop.

INDICATII: Nu inghiti. Nu se aplica pe pielea afectata si / sau iritata.

A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati departe de caldura si de lumina.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite