Acorelle Spray protectie solara copii SPF 50 150ml

Spray protectie solara copii SPF 50 150ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Spray protectie solara copii SPF 50 150ml de la Acorelle

Spray protectie solara SPF50 pentru copii ofera o protectie naturala si imediata impotriva UVA si UVB, datorita filtrului sau mineral de 100% de origine naturala care nu patrunde în bariera pielii si ramane pe suprafata sa (test specific ex-vivo produs de un laborator independent). O formula care respecta sanatatea copiilor.
Eficienta sa este dovedita prin teste in vitro si in vivo standardizate si adaptate la filtrele minerale. Protectia solara pentru copii se pastreaza datorita unei combinatii de ingrediente active de protectie si antioxidante care previn deteriorarea profunda cauzata de expunerea la soare: Api Oleo ActifTM, un complex patentat rezultat dintr-o sinergie a polenului si a propolisului lupta impotriva formarii radicalilor liberi si a uleiului de Karanja organic, utilizat in medicina ayurvedica pentru proprietatile sale extraordinare. Formula este, de asemenea, imbogatita cu extract de turmeric organic, cu proprietati hranitoare si protectoare, cu ulei de seminte de zmeura, care ajuta la hranirea si inmuierea pielii. Pe toata durata expunerii, pielea este protejata si hidratata.

Protectie solara practica si placuta pentru intreaga familie:
Acest spray SPF50 pentru copii este protectia solara ideala pentru a proteja intreaga familie, datorita dimensiunii sale economice de 150 ml. Textura fluida este foarte usor de aplicat si patrunde rapid fara a lasa urme albe, fara reziduuri uleioase si este antiaderenta. Formula sa fara parfum, cu un indice ridicat de protectie a fost special conceputa pentru pielea sensibila a copiilor de peste 3 ani dar si a adultilor.
Poate fi aplicat atat pe corp, cat si pe fata si este rezistent la apa pentru a te bucura in siguranta de activitatile estivale. Sistemul de tip pompita permite o aplicare generoasa, rapida si usoara, in special pentru cei mici. Oricine a avut vreodata sa dea cu crema un copil foarte nerabdator sa mearga la plaja stie cat de mult il va ajuta!
Protejarea mediului nostru: o prioritate. Fiecare ingredient a fost selectat pentru biodegradabilitatea sa, iar formula nu contine derivati petrochimici. Rezistenta mare la apa pastreaza cea mai mare parte a formulei pe suprafata pielii pentru a proteja oceanele si coralii. Filtrul nesintetic de origine minerala respecta flora marina si biodiversitatea acesteia. Intr-adevăr, Dioxidul de titan folosit este acoperit cu un material inert si hidrofob care ramane pe suprafata apei si nu afecteaza sanatatea coralilor.

Factor de protectie SPF 50

100% din ingrediente sunt naturale
11% din ingrediente provin din ferme organice

Produs in Franta.

Utilizare: Agitati inainte de utilizare. Aplicati produsul de protectie inainte de a va expune la soare si repetati aplicatia frecvent pentru a mentine protectia, mai ales dupa transpiratie, inot sau stergere. Aplicati o cantitate suficienta de produs (2mg / cm2 de piele). Scaderea acestei cantitati ar reduce semnificativ nivelul de protectie. Nu pulverizati direct pe fata.

Evitati contactul cu ochii. Alegeti un indice de protectie adaptat tipului tau de piele. Chiar si cu protectie, evitati expunerea la ore maxime de soare (intre 12 si 16:00) si expuneri prelungite. Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Expunerea excesiva la soare este o amenintare serioasa pentru sanatate. Purtarea unei palarii, ochelari de soare si o imbracaminte de acoperire este foarte recomandata in timpul expunerii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite