Dischete demachiante pentru buze si ochi Ariul Stress Relieving Purefull Lip Eye Remover Pad, 30 buc

Dischete demachiante pentru buze si ochi Ariul Stress Relieving Purefull Lip Eye Remover Pad, 30 buc

Disponibil la comanda online

SKU 21391
28,66 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire fata Demachiante
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Dischete demachiante pentru buze si ochi Ariul Stress Relieving Purefull Lip Eye Remover Pad, 30 buc de la Ariul

Ariul Stress Relieving Purefull Lip and Eye Remover Pad este o soluție unică pentru machiajul rezistent de la nivelul ochilor și buzelor. Dischetele demachiante conțin uleiuri vegetale naturale, cum ar fi ulei de semințe de caise, ulei de semințe de jojoba și ulei de măsline, pentru a lăsa pielea hidratată. Amestecul de substanțe include roșii purificatoare, banane, morcovi, mere, broccoli, varză și apă oxigenată. Îndepărtați machiajul puternic, lăsând pielea să se simtă moale și catifelată. Dovedit a nu irita. Conține 30 de dischete demachiante.

DE CE SUNT SPECIALE:

Formulate fără parabeni, fără surfactanți pe bază de sulfat, fără TEA, fără talc, fără uleiuri minerale, fără silicon, fără benzofenonă, fără parfum artificial și fără culoare artificială.

Câștigător al locului 1 la GLOWPICK Awards 2020!

INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE:

Utilizați acest produs pentru a îndepărta machiajul rezistent, cum ar fi creionul de ochi impermeabil, rimelul și rujul de lungă durată.

INGREDIENTE:

Purified Water, Cetylethylhexanoate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Methylpropanediol, Glycerin, Poloxamer 184, Sunflower Seed Oil, Apricot Seed Oil, Olive Oil, Jojoba Seed Oil, Broccoli Extract, Tomato Extract, Apple Extract, Banana Extract, Cabbage Extract, Carrot Extract, Black Bean Extract, Sesame Extract, Oat Flour Extract, Sodium Cocoyl Apple Amino Acid, Hexylene Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Cocoyl Glycinate, Ethylhexylglycerin, Cetylpyridinium Chloride, Caprylyl Glycol, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Citric Acid, Eucalyptus Leaf Oil, Lime Leaf Oil, Old Tree Leaf Oil, Orange Peel Oil, Bergamot Oil, Lemon Peel Oil.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Ariul: Ariul este un brand de cosmetice coreene, care doreste sa ofere o soluție naturală pentru tenul supus stresului vieții urbane moderne, colecții complete pentru un ten îngrijit și sănătos.Ariul înțelege complexitatea, varietatea și unicitatea fiecărui tip de ten, răspunzând nevoilor acestora în mod corespunzător. Pentru a face asta, apelează la elemente din natură benefice pentru întregul organism, cu rezultate dovedite în menținerea unui stil de viață sănătos. Astfel, în produsele Ariul se găsesc ingrediente precum apa de bambus, aloe vera, arborele de ceai, avocado și rodia, care contribuie semnificativ la sănătatea și frumusețea naturală a pielii.Ariul este construit în baza unor valori puternice, care asigură atât calitatea, cât și intenția și natura produselor. In acest sens, toate produsele sunt fără parabeni, surfactant pe bază de sulfat, uleiuri minerale, coloranți sau arome artificiale. Un alt aspect extrem de important pentru Ariul este ca produsele să nu fie testate pe animale și respectă și promovează această practică, sperând să fie un exemplu pentru industrie.Cu cosmeticele Ariul se poate explora cu încredere frumusețea naturală a tenului, conferindu-i acestuia îngrijirea sănătoasă și prospețimea zilnică de care are nevoie.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite