Attitude Blooming Belly Gel de dus, Ulei de argan 473 ml

Blooming Belly Gel de dus, Ulei de argan 473 ml

In curand in stoc

SKU 20668
78,19 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Blooming Belly Gel de dus, Ulei de argan 473 ml de la Attitude

Se pare ca atat de multe lucruri sunt interzise atunci cand esti insarcinata, iar o baie calmanta nu ar trebui sa fie una dintre ele Atata timp cat apa nu este fierbinte, nu este nimic in neregula sa te relaxezi in cada. Si, deoarece gelul nostru de spalat de corp natural cu pH neutru pentru mamele insarcinate foloseste ingrediente hipoalergenice si fara griji, este sigur atat pentru mama, cat si pentru copil. Relaxati-va si bucurati-va de aroma linistitoare a florii de mar si de o spuma bogata si cremoasa.

CARACTERISTICI :

Prezinta o formula cu pH neutru pentru a respecta echilibrul regiunii genitale sensibile.Subtil parfumat cu parfumul delicat al florilor de mar.Hipoalergenic.Contine extracte din frunze de argan cunoscute pentru intarirea structurii cutanate, piele ferma si neteda.Fabricat numai din ingrediente vegetale si minerale.Fara laureth sulfat de sodiu, un surfactant contaminat cu substante chimice care cauzeaza cancer (1,4-dioxan si oxid de etilena).

Fara conservanti potential daunatori, cum ar fi fenoxietanol, parabeni, formaldehida sau eliberatori de formaldehida, alcool benzilic si MIT.

INGREDIENTE: Apa, coco-glucozida, coco-sulfat de sodiu, glicerina vegetala, cocoil isetionat de sodiu, gliceril oleat, acid citric, clorura de sodiu, gluconat de sodiu, extract de frunze de argania spinosa (argan), maltodextrina, cyamopsis tetragonoloba (guar) , benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, 3-hexenol (frunze verzi), acetat de etil natural (para dulce).Produsele noastre evolueaza constant, prin urmare, va rugam sa consultati ambalajul produsului pentru lista noastra de ingrediente cea mai exacta.Va rugam sa retineti ca produsele noastre au continut intotdeauna parfumuri de origine naturala (cu exceptia produselor neparfumate).

Singurul lucru care s-a schimbat este modul in care afisam aceste informatii pe ambalajul nostru. EWG a cerut sa adaugam termenul *parfum (parfum) la lista noastra de ingrediente, deoarece standardul lor intern face acum obligatoriu ca companiile sa indice ce ingrediente fac parte din parfum.

MOD DE UTILIZARE : Spumati gelul pe corp, apoi clatiti. Doar pentru uz extern.Pentru a hidrata si proteja pielea dupa dus sau baie, utilizati impreuna cu Crema hranitoare naturala ATTITUDE Blooming belly si/sau uleiul Blooming Belly Stretch.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite