Attitude Blooming Belly Sampon , Ulei de argan 473 ml

Blooming Belly Sampon , Ulei de argan 473 ml

In curand in stoc

SKU 20667
78,19 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Sarcina Produse cosmetice Ingrijire par Sampon
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Blooming Belly Sampon , Ulei de argan 473 ml de la Attitude

In timp ce hormonii de sarcina isi fac treaba, nu te poti plange de parul mai gros si mai stralucitor Nivelurile mai ridicate de estrogen incurajeaza cresterea parului, asa ca multe viitoare mamici observa suvite mai sanatoase si mai delicioase. Si daca va asteptati, nu exista o modalitate mai buna de a va trata suvitele decat cu samponul natural ATTITUDE Fabricat din ingrediente hipoalergenice si fara griji, samponul nostru actioneaza intr-o spuma neteda, placuta si este sigur atat pentru mama, cat si pentru copil Fa-ti un moment pentru tine si bucura-te de parfumul subtil si linistitor al florii de mar.

BENEFICII : Are o spuma placuta si matasoasa. Subtil parfumat cu parfumul delicat al florilor de mar.

Hipoalergenic.Contine extract de frunze de argan, pantenol si proteina hidrolizata din grau cunoscuta pentru a hrani si a inmoaie parul.

Fabricat numai din ingrediente vegetale si minerale. Fara laureth sulfat de sodiu, un surfactant contaminat cu substante chimice care cauzeaza cancer (1,4-dioxan si oxid de etilena).Fara conservanti potential daunatori, cum ar fi fenoxietanol, parabeni, formaldehida sau eliberatori de formaldehida, alcool benzilic si MIT

INGREDIENTE

Aqua / apa / apa, cocosulfat de sodiu, coco-glucozida, glicerina vegetala, cocoil isetionat de sodiu, acid citric, pantenol (vitamina B5), clorura de sodiu, oleat de gliceril, benzoat de sodiu, inulina, sorbat de potasiu, proteina hidrolizata din grau, argania extract de frunze de spinosa (argan), maltodextrina, guma de cyamopsis tetragonoloba (guar), gama-undecalactona*, ulei de seminte de ricinus communis (ricin)*, metildihidrojamonat*, salicilat de hexil*, acetat de izoamil*, citrat de trietil*, *parfum (parfum) .

Produsele noastre evolueaza constant, prin urmare, va rugam sa consultati ambalajul produsului pentru lista noastra de ingrediente cea mai exacta.Va rugam sa retineti ca produsele noastre au continut intotdeauna parfumuri de origine naturala (cu exceptia produselor neparfumate).

Singurul lucru care s-a schimbat este modul in care afisam aceste informatii pe ambalajul nostru. EWG a cerut sa adaugam termenul *parfum (parfum) la lista noastra de ingrediente, deoarece standardul lor intern face acum obligatoriu ca companiile sa indice ce ingrediente fac parte din parfum.

MOD DE UTILIZARE

Aplicati pe parul umed, spumati, apoi clatiti. Doar pentru uz extern.Pentru un par si mai moale si mai usor de gestionat, utilizati cu Balsamul natural ATTITUDE Blooming belly.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite