Attitude Blooming Belly Spuma pentru curatarea fetei, Ulei de argan 150 ml

Blooming Belly Spuma pentru curatarea fetei, Ulei de argan 150 ml

In curand in stoc

SKU 20670
101,88 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Blooming Belly Spuma pentru curatarea fetei, Ulei de argan 150 ml de la Attitude

Ati observat ca femeile care urmeaza sa fie mamele au o stralucire aparte Asta pentru ca, atunci cand esti insarcinata, corpul tau produce 50 mai mult sange, rezultand o circulatie mai mare a sangelui in organism.

Aceasta crestere a circulatiei sanguine determina ca fata dumneavoastra sa fie mai stralucitoare. Produsul nostru natural de spumare este formulat cu ingrediente naturale, hipoalergenice si fara griji pentru a va ajuta sa pastrati acea stralucire, oferindu-va un lucru mai putin de care sa fiti preocupate.

Rasfatati-va pielea cu spuma matasoasa si cu mirosul linistitor de floare de mar.

MOD DE UTILIZARE: Umeziti pielea cu apa calda si masati usor pe fata si pe gat, pentru curatare delicata. Apoi clatiti bine. DOAR PENTRU UZ EXTERN

INGREDIENTE: Apa (solvent), Cocoil glutamat de sodiu (surfactant), Cocoglucosid (surfactant), Glicerina vegetala (umectant), Propandiol (umectant), Acid citric Sorbitan de potasiu (conservant natural), ulei de kernel Argania spinosa (argan) (emolient), malodextrina (liant), ulei de seminte Ricinus communis (emulsie), 3-hexenol pere - extract natural).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite