Attitude Lotiune de corp After sun, menta castravete 150 g

Lotiune de corp After sun, menta castravete 150 g

In curand in stoc

SKU 19604
139,70 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse pentru plaja Produse cosmetice Creme de Corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Lotiune de corp After sun, menta castravete 150 g de la Attitude

Stiati ca calendula este cunoscuta si sub numele de "floarea de galbenele" Puteti chiar sa o cresteti in gradina dvs Aceasta floare are si putere: cunoscuta pentru proprietatile sale de calmare, regenerative si antioxidante, ea a fost folosita in ingrijirea pielii de secole, in special pentru a reduce iritarea pielii, umflarea si sensibilitatea. De aceea, am pus-o in gelul nostru dupa soare Calendula Melt-in, de menta si castraveti. Gelul nostru dupa soare, recunoscut ca After-sun by EWG, ajuta la calmarea pielii iritate, protejand-o ,lasand-o moale si hidratata dupa distractia din soare.

Instructiuni de folosire: Aplicati o cantitate mica de gel pe mana si frecati usor fata sau corpul pentru o hidratare instantanee. Doar pentru uz extern. Aplicati gelul racoritor , dupa spalare pentru a ajuta la regenerarea pielii. Pentru un efect de racoritor, raciti tubul in frigider, apoi aplicati. Nu se ingheta.

INGREDIENTE Ingredientul medicinal: oxid de zinc (20); Ingrediente non-medicamente: Acid / apa / eau, unt de butyrospermum parkii (shea), glicerina, ulei de cocos nucifera, dicapriil eter, alcool stearilic, tribehenin, lizolecitina, guma sclerotium, acid levulinic, poligliceril- stearat, levulinat de sodiu, guma xantan, pullulan, sorbat de potasiu, extract de flori de calendula officinalis, silice, guma biosaccharida-1, 3-hexenol (frunze verzi).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite