Attitude Lotiune protectie solara, SPF 30, aroma vanilie 75 g

Lotiune protectie solara, SPF 30, aroma vanilie 75 g

In curand in stoc

SKU 19599
120,12 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse pentru plaja Produse cosmetice Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Lotiune protectie solara, SPF 30, aroma vanilie 75 g de la Attitude

Cladirile si geamurile masinii pot bloca razele UVB, dar nu si UVA-urile - fa-o cu protectia solara inainte de urmatoarea excursie ATTITUDE Lotiune protectie solara, SPF 30 cu aroma vanilie formeaza o bariera fizica care te protejeaza atat de razele solare UVB / UVA, incat va puteti bucura de soare in siguranta.

Protectia noastra minerala pentru copii este facuta cu ingrediente naturale fara griji, cum ar fi oxidul de zinc non-nano, pentru cea mai sigura protectie a soarelui. EWG VERIFIED, si premiat pe lista de hidratante de cea mai buna protectie EWG, protectia solara minerala ATTITUDE pentru copii este usor de aplicat, intra instantaneu in piele, pielea nu ramane uleioasa. Acum te poti bucura de soare fara nici o grija

Instructiuni de folosire: Aplicati cu 15 minute inainte de a va expune la soare. Aplicati din nou o data la doua ore. Aplicati la fiecare 40 de minute in cazul in care intrati in apa sau transpirati abundent. Intrebati medicul in cazul in care doriti sa folositi pentru copiii cu varsta mai mica de 6 luni.

INGREDIENTE Ingredient activ sau medicinal: Oxid de zinc (20). Componente inactive sau nemedice: Apa (solvent), triglicerida caprilica / caprica (emolienta), alcool cetearilic (agent de ingrosare), cetearilglicozida (emulsifiant), stearat de gliceril 18 gliceride (emolient), glicerina (emulsifiant), etilenglicerina (emolient / conservant), glicerina (emolient / conservant), guma xantanica (agent de control al vascozitatii), gluconat de sodiu - constituent activ), vanilina (extract natural), metildihidrojasmonat (iasomie - constituent activ).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite