Attitude Lotiune protectie solara, SPF 30, fara miros 75 g

Lotiune protectie solara, SPF 30, fara miros 75 g
120,12 lei

Nu este in stoc

Descriere Lotiune protectie solara, SPF 30, fara miros 75 g de la Attitude

V-ati intrebat vreodata care este diferenta dintre lumina soarelui UVA si UVB Razele UVA pot patrunde in piele adanc pana la nivelul dermei, in timp ce razele UVB penetreaza mai superficial si sunt de obicei principala cauza a arsurilor solare. Din fericire, SPF 30 de protectie solara minerala fara parfum formeaza o bariera fizica care protejeaza impotriva razelor UVA si UVB Prezentat in hidratatoarele de protectie solara de inalta calitate EWG, produsele noastre de protectie solara minerala pentru copii utilizeaza ingrediente naturale fara griji, cum ar fi oxidul de zinc non-nano, pentru cea mai sigura ingrijire a soarelui.

Crema de protectie solara cu minerale este usor de aplicat, intra instantaneu in piele, pielea nu ramane uleioasa. Acum te poti bucura de soare fara nici o grija

Instructiuni de folosire: Aplicati cu 15 minute inainte de a va expune la soare. Aplicati din nou o data la doua ore. Aplicati la fiecare 40 de minute in cazul in care intrati in apa sau transpirati abundent. Intrebati medicul in cazul in care doriti sa folositi pentru copiii cu varsta mai mica de 6 luni.

INGREDIENTE Ingredient activ sau medicinal: Oxid de zinc (20).Componente inactive sau nemedice: Aqua / eau / apa (solvent), triglicerida caprilica / caprica (emolienta), alcool cetearilic (agent de ingrosare), cetearilglicozida (emulsifiant), stearat de gliceril 18 gliceride (emolient), glicerina (emulsifiant), etilenglicerina (emolient / conservant), glicerina (emolient / conservant), guma xantanica (agent de control al vascozitatii), gluconat de sodiu - constituent activ), metildihidrojasmonat (iasomie - constituent activ).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite