Attitude Lotiune protectie solara, SPF 30, portocale 150 g

Lotiune protectie solara, SPF 30, portocale 150 g
177,78 lei

Nu este in stoc

Descriere Lotiune protectie solara, SPF 30, portocale 150 g de la Attitude

Stiati ca zincul este un mineral natural care a fost folosit de secole in tratamentul pielii Organismul nostru are nevoie de el si il foloseste in fiecare zi pentru a functiona, ceea ce il face cea mai sigura alegere atunci cand vine vorba de filtre de protectie solara. Parfumurile noastre SPF 30 minerale, cu flori de portocale, create cu oxid de zinc, formeaza o bariera fizica pe piele, protejand impotriva radiatiilor UVA si UVB.

Produsul nostru de protectie solara minerala contine numai ingrediente naturale si fara griji, astfel incat sa puteti obtine cea mai sigura ingrijire impotriva soarelui. Nu este numai o protectia solara SPF 30, ci si este considerata printre cele mai bune creme de protectie solara transparenta si usor de aplicat, EWG VERIFIED.

Este timpul sa va bucurati in aer liber pe deplin - si in siguranta

Instructiuni de folosire: Aplicati pe piele cu 15 minute inainte de expunerea la soare. Reaplicati la interval de minim 2 ore, dupa 40 de minute de inot sau activitati ce au provocat transpiratie, imediat dupa uscarea cu prosopul. Adresati-va unui medic pentru utilizare la copiii cu varsta sub 6 luni.

INGREDIENTE Ingredientul medicinal: oxid de zinc (20); Ingrediente non-medicamente: Aqua, triglicerida caprilica / caprica, alcool cetearilic, glicerid cetearilic, izostearat de gliceril, stearat de gliceril, trigliceride C10-18, glicerina, acid polihidroxistearic, etilhexilglicerina, caprilicilglicol, guma xantanica, gluconat de sodiu, pentadecalactona linalil acetat (floral), hexil salicilat (floral).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite