Attitude Sensitive Natural Sampon pentru piele sensibila 240ml

Sensitive Natural Sampon pentru piele sensibila 240ml

In curand in stoc

SKU 19618
74,12 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Sampon TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sensitive Natural Sampon pentru piele sensibila 240ml de la Attitude

Ganditi-va ca parul dvs. arata mai lung in dus Ai dreptate Parul se poate intinde pana la 30 cand este umed. Pastrati-va firele si scalpul fericit, sanatos si hidratat cu samponul natural ATTITUDE pentru pielea sensibila.

Cu o textura cremoasa, realizat cu ingrediente hipoalergenice, vegetale si minerale, cum ar fi salcia neagra pentru matreata, fulgi coloidali pentru a calma pielea sensibila, proteinele de grau pentru a le repara si proteja si ulei de seminte de struguri pentru a restabili parul moale si stralucitor.

Formula fara grija, fara sulfat, EWG Verified nu va va expune la nici un fel de substante chimice iritante pentru a fi siguri, l-am testat si certificat dermatologic de catre Asociatia Nationala pentru Eczema.

Instructiuni: Aplicati pe parul umed, spumati, apoi clatiti

INGREDIENTE: Apa, coco-glucozida, glicerina, cocoil isethionat de sodiu, guma de cyamopsis tetragonoloba (guar), decil glucozid, dicapriil eter, lauril glucozid, stearil citrat, acid citric, oleat de gliceril, extract de scoarta salix nigra benzoat, ulei de seminte de vitis vinifera (struguri), proteina de grau hidrolizata, citrat de trietil, sorbat de potasiu, cetona de zmeura, faina de sfecla avena sativa (faina de ovaz coloidala / avoina), alil caproat.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite