Attitude Sensitive Natural Spuma de maini 250ml

Sensitive Natural Spuma de maini 250ml

In curand in stoc

SKU 19619
40,69 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Sapunuri naturale Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sensitive Natural Spuma de maini 250ml de la Attitude

Ati observat vreodata ca este mai usor sa scoateti inele pe timp de noapte si apoi sa le puneti dimineata Este pentru ca degetele se dezumfla in timpul somnului - de obicei datorita deshidratarii sau a modului in care va aflati.

Cand aveti pielea sensibila, degetele si mainile sunt deosebit de problematice. De aceea, sapunul natural de spumare de la ATTITUDE nu contine substante chimice iritante, canceroase sau sulfate.

In timp ce este dur pentru murdarie, este bland cu pielea. Este produs cu ingrediente hipoalergenice pe baza de plante si minerale, cum ar fi fulgii de ovaz coloidal, pentru a calma pielea sensibila. Formula EWG Verified va va pastra pielea sanatoasa, hidratata si protejata.

Pentru a va asigura ca este 100 fara griji, l-am testat si certificat dermatologic de catre Asociatia Nationala pentru Eczema. Instructiuni: Aplicati o cantitate mica de spuma pe maini sau pe o carpa uda si masati pana aceasta se absoarbe in piele sau par. Clatiti bine cu apa calduta. Recomandam sa uscati bine pielea pentru a indeparta apa ramasa intre degete sau incheieturi. Doar pentru uz extern

INGREDIENTE: Aqua (solvent), decil glucozid (surfactant), Glicerina (umectant), cocoil glutamat de sodiu (surfactant), acid citric (ajustarea pH-ului), gliceril oleat (emulsifiant), Coco-glucozid (surfactant), benzoat de sodiu (conservant natural), sorbat de potasiu (conservant natural), gluconat de sodiu (agent de chelatare), trietil citrat (antioxidant), citrat de sodiu (agent de chelatare), zmeura cetona (piele balsam), Avena sativa (ovaz) faina nucleu (agent calmant), alil caproat (emolient ).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite