Attitude Sensitive Skin Baby Lotiune protectie solara, SPF 30, fara miros 75 g

Sensitive Skin Baby Lotiune protectie solara, SPF 30, fara miros 75 g
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Sensitive Skin Baby Lotiune protectie solara, SPF 30, fara miros 75 g de la Attitude

Razele UV pot deteriora toate tipurile de piele, de la cele mai sanatoase pana la cele mai sensibile. Din fericire, protectia minerala impotriva pielii sensibile - SPF 30 formeaza o bariera fizica care protejeaza pielea fiecaruia impotriva razelor UVA si UVB, chiar si a celor mai sensibili Mai mult, este imbogatita cu 1 fulgi de ovaz coloidal, un ingredient medicinal natural recunoscut de Health Canada si cunoscut pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor cauzate de eczeme si iritatii ale pielii. Protectia solara minerala pentru pielea sensibila a bebelusului foloseste numai ingrediente naturale fara ingrijorare, cum ar fi oxidul de zinc non-nano, dar este de asemenea hipoalergenic, fara parfum si testat dermatologic, facand-o perfecta pentru bronzarea tenului sensibil, uscat si deteriorat .

ATTITUDE SPF 30 protectie solara minerala pentru pielea sensibila este, de asemenea, certificata de NEA (National Eczema Association) si EWG VERIFIED , pentru ca noi dorim doar ce e mai bine pentru tine si familia ta.

Mod de utilizare: Aplicati cu 15 minute inainte de a va expune la soare. Aplicati din nou o data la doua ore. Aplicati la fiecare 40 de minute in cazul in care intrati in apa sau transpirati abundent. Intrebati medicul in cazul in care doriti sa folositi pentru copiii cu varsta mai mica de 6 luni. Pentru a va spala delicat pielea fara a indeparta uleiurile naturale din piele si fara a va simti uscata pielea, utilizati gelul nostru de dus.

Apoi, utilizati Crema naturala de calmare a corpului fara parfum pentru a va mentine pielea bine hidratata sau Crema de reparare profunda pentru pielea uscata sau iritata.

INGREDIENTE Ingredient activ sau medicinal: Oxid de zinc (20). Componente inactive sau non-medicinale: Apa (solvent), triglicerida caprilica / caprica (emolienta), alcool cetearilic (ingrosator), cetearilglicozida (emulsifiant), faina de sfecla Avena sativa (emolient), gliceril stearat (emulsifiant), trigliceride C10-18 (emolient), glicerina (umectant), acid polihidroxistearic (emulgator), etilhexilglicerina (emolient / conservant) ), Gluconat de sodiu (chelator).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite