SENSITIVI SKIN Deodorant fara miros, 85 G Attitude

SENSITIVI SKIN Deodorant fara miros, 85 G Attitude

In curand in stoc

SKU 19629
87,83 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire corp DeoStick TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere SENSITIVI SKIN Deodorant fara miros, 85 G Attitude de la Attitude

Prezentat intr-un ambalaj biodegradabil, Deodorantul fara plastic ATTITUDE pentru piele sensibila este conceput pentru a oferi o protectie de lunga durata si o senzatie de liniste deoarece nu contine aluminiu sau bicarbonat de sodiu. Usor de aplicat, acest deodorant cremos EWG VERIFIED aluneca usor pe piele, oferind in acelasi timp o hidratare maxima, datorita untului de shea si uleiului de cocos continute in formula sa.

Ingredientele cum ar fi fulgii de ovaz calmant, iti vor lasa axilele moi si vei fi eliberat in mod natural de mirosurile nedorite pe tot parcursul zilei, deoarece hidroxidul de magneziu te va mentine uscat fara utilizarea compusilor de aluminiu.Disponibil in 4 versiuni diferite: ulei de argan, ulei de avocado, musetel si fara parfum.

Ambalaj biodegradabil fara plastic pentru a reduce deseurile

Deodorant hipoalergenic si testat dermatologic pentru piele sensibila: nu contine alergeni cunoscuti, parfum sau bicarbonat de sodiu

Ajuta la prevenirea mirosurilor neplacute: contine hidroxid de magneziu cunoscut pentru proprietatile sale deodorante

Protejeaza in mod natural pielea: contine extracte de ovazUsor de aplicat datorita texturii netede a untului de shea si uleiului de cocosFara parabeni, triclosan, steareths, ftalati, talc sau coloranti artificiali care se gasesc in deodorantele traditionale si antiperspiranteEWG VERIFIED si partea verde in baza de date EWG Skin DeepCertificat PETA: cruelty free, vegan si niciodata testat pe animale

INGREDIENTE: Deodorantul nostru fara parfum este imbogatit cu ulei de seminte de struguri si extracte de rozmarin. Perfect pentru nasurile sensibile sau pentru a se amesteca cu lotiunea de corp ATTITUDE cu parfum natural preferat.Hidroxid de magneziu, ulei de cocos nucifera (nuca de cocos), unt de butyrospermum parkii (shea), caolin, undecan, tridecan, ceara de seminte de helanthius annuus (floarea soarelui), caprilat/caprat de cocos, ulei de seminte de ricinus communis (ricin), behenil behenat, acid polihidroxistearic ceara de euphorbia cerifera (candelilla), ulei de seminte de vitis vinifera (struguri), extract de miez de avena sativa (ovaz/avoina), glicerina, triglicerida caprilic/capric, extract de frunze de rosmarinus officinalis (rozmarin).

MOD DE UTILIZARE : Apasati pe partea de jos pentru a elibera produsul. Aplicati pe pielea uscata. Incalzeste produsul pentru cateva secunde pe axila si aplica.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite