Attitude Stick pentru protectia fetei copii, SPF 30 18,4 g

Stick pentru protectia fetei copii, SPF 30 18,4 g

In curand in stoc

SKU 19601
89,88 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse pentru plaja Produse cosmetice Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Stick pentru protectia fetei copii, SPF 30 18,4 g de la Attitude

Te-ai intrebat vreodata de ce nasul surferilor si salvamontilor este adesea alb Este pentru ca utilizeaza protectie solara care contine oxid de zinc. Oxidul de zinc formeaza o bariera fizica si impermeabila asupra pielii, protejand impotriva radiatiilor UVA si UVB. Cu cat sunt mai mari particulele de zinc cu atat este mai mare concentratia, si protectia solara Am ales molecula de oxid de zinc cu dimensiunea perfecta pentru a obtine un echilibru intre siguranta si functionalitate. Stickul nostru mineral cu oxid de zinc non-nano contine ingrediente naturale.

Este transparent, oferind in acelasi timp protectie SPF 30 impotriva radiatiilor solare UVA si UVB de care aveti nevoie, pentru a asigura cea mai sigura grija a soarelui. Noul nostru EWG VERIFIED, stick mineral de protectie solara pentru fete este solutia perfecta pentru ingrijirea copiilor si a adultilor

Instructiuni de folosire: Aplicati pe piele cu 15 minute inainte de expunerea la soare. Reaplicati la interval de minim 2 ore, dupa 40 de minute de inot sau activitati ce au provocat transpiratie, imediat dupa uscarea cu prosopul. Adresati-va unui medic pentru utilizare la copiii cu varsta sub 6 luni. Folositi SPF 30 pentru o aplicare usoara pe fata, pe buze sau pe orice alta zona a corpului, predispusa la arsuri. Utilizati varful unui deget pentru o aplicare mai uniforma pe zone sensibile. INGREDIENTE : Ole europaea (ulei de masline) emulsie, ceara Euphorbia cerifera (candelila), unt de seminte Theobroma cacao (emolient), unt Butyrospermum parkii (hidratant), ulei de seminte (Ricinus communis emolient), ulei de cocos nucifera (emolient), stearat de gliceril (emulgator), acid polihidroxistearic (emulgator).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite