Attitude Superleaves Balsam pentru hranire si intarire 240 ml

Superleaves Balsam pentru hranire si intarire 240 ml

In curand in stoc

SKU 19586
63,81 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Balsam de par Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Superleaves Balsam pentru hranire si intarire 240 ml de la Attitude

Stiati ca maslinele sunt bogate in grasimi sanatoase si antioxidanti De fapt, frunzele de masline sunt incarcate cu aceste substante nutritive sanatoase. Cu aroma care ne aduce aminte de pere si ghimbir, ATTITUDE Super frunze hranire si intarire, combina bunatatea frunzelor de masline cu uleiul de struguri, utilizat pe scara larga pentru proprietatile sale de vindecare si hidratare. Ideal pentru parul uscat si deteriorat, acest balsam ajuta la restabilirea si consolidarea pletelor distruse. EWG Verified, testata hipoalergenic si dermatologic, Balsamul pentru hranire si intarire include extract de seminte de moringa, cunoscut pentru proprietatile antipoluante.

Pentru rezultate mai bune la repararea daunelor, folositi Samponul nostru de hranire si intarire inainte de aplicarea balsamului. Pentru par frumos, de la radacina la capat

Instructiuni de folosire: Dupa samponare, intindeti pe par, apoi clatiti.

INGREDIENTE Apa (solvent), glicerina vegetala (umectant), metiosulfat de behentrimoniu (ingrijitor de par), triglicerida caprilica / caprica (emolienta), alcool cetearilic (agent de ingrosare), dicaprilyleter (emulsifiant) (constituent activ), extract de Tropaeolum majus (constituent activ), benzoat de sodiu (component activ), sorbat de potasiu (component activ), acid citric (liant de pH), maltodextrina extract de ulei de seminte Vitis vinifera (emolient), extract de frunze Olea europaea (componenta activa), hexil salicilat (constituent floral activ), acetat de geranil (constituent activ floral), metil dihidrojasmonat (iasomie - constituent activ).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite