Attitude Superleaves Crema de corp - Hranitoare 240 ml

Superleaves Crema de corp - Hranitoare 240 ml

In curand in stoc

SKU 19589
96,90 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire corp Creme de Corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Superleaves Crema de corp - Hranitoare 240 ml de la Attitude

Stiati ca maslinele sunt bogate in grasimi sanatoase si antioxidanti De fapt, frunzele de masline contin si aceste substante nutritive sanatoase.

Cu o aroma care ne aduce aminte de pere si ghimbir, crema de corp Super frunze de la ATTITUDE este imbogatita cu bunatatea extractului de frunze de masline cunoscut pentru a ajuta la hidratarea si calmarea pielii. EWG Verified, testata hipoalergenic si dermatologic, crema noastra de corp include extract de seminte de moringa, cunoscut pentru proprietatile antipoluante.

Lasati puterea naturii sa lucreze pentru a va oferi o piele sanatoasa si stralucitoare

Instructiuni de folosire: Pompati in maini o cantitate mica de crema si aplicati pe tot corpul pentru hidratatrea pielii.

INGREDIENTE :Apa, triglicerida caprilic / capric, glicerina vegetala, dicaprylyl eter, cetearil olivate, olea europaea (masline) de ulei, vitis vinifera ulei de seminte, Butyrospermum parkii unt (struguri) (shea), olivate sorbitan, alcool stearilic, octildodecanol, amidon de tapioca, stearat de gliceril, guma de xantan, extract de nasturtium officinale, extract de tropaeolum magus (extract de cress / capucina), maltodextrina, extract de seminte de Moringa oleifera, extract de frunze de ceai alb / sorbat de potasiu, levulinat de sodiu, metildihidrojasmonat (iasomie), salicilat de hexil (floral), pentadecalactona (fruct).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite