Attitude Superleaves Crema de corp - Stralucirea pielii 240 ml

Superleaves Crema de corp - Stralucirea pielii 240 ml

In curand in stoc

SKU 19590
96,90 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Superleaves Crema de corp - Stralucirea pielii 240 ml de la Attitude

Stiati ca extractul de frunze de vita de vie rosie este un antioxidant puternic De aceea am imbogatit cu acest extract de frunze de regenerare Super frunze, lotiunea naturala de corp. Veti iubi, de asemenea, aroma sa luxoasa si subtila de fructe de padure. EWG Verified, testat si dermatologic si hipoalergenic, Crema naturala include si extract de seminte de moringa, recunoscut pentru proprietatile antipoluante.

Lasati natura sa faca minuni pentru pielea voastra Instructiuni de folosire: Pompati in maini o cantitate mica de crema si aplicati pe tot corpul pentru hidratatrea pielii.

INGREDIENTE : Apa, triglicerida caprilic / capric, glicerina vegetala, dicaprylyl eter, cetearil olivate, olea europaea (masline) de ulei, vitis vinifera ulei de seminte, Butyrospermum parkii unt (struguri) (shea), olivate sorbitan, alcool stearilic, octildodecanol, amidon de tapioca, stearat de gliceril, guma de xantan, extract de nasturtium officinale, extract de tropaeolum magus (extract de cress / capucina), maltodextrina, extract de seminte moringa oleifera, extract de frunze de vitis vinifera, acid levulinic, acid p-anisic , levulinat de sodiu, gama-undecalactona (fruct), alil caproat (fruct), ionon (floral).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite