Attitude Superleaves Sampon pentru protectia parului vopsit 473 ml

Superleaves Sampon pentru protectia parului vopsit 473 ml

In curand in stoc

SKU 19584
63,81 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Sampon
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Superleaves Sampon pentru protectia parului vopsit 473 ml de la Attitude

Vrei o culoare superba care dureaza Samponul nostru pentru Protectia Culorii, protejeaza si adauga stralucirea parului colorat, in modul cel mai natural. Datorita extractului de rodie bogat in antioxidanti, ajuta la reparatia si stimularea parului si ofera o stralucire vibranta. De asemenea, contine ulei de avocado, bogat in acizi grasi, care hidrateaza si hraneste parul, facandu-l moale si matasos.

Veti iubi, de asemenea, aroma sa de lux de fructe de padure. EWG Verified, testat hipoalergenic si dermatologic, samponul nostru natural include si extract de seminte de moringa, recunoscute pentru proprietatile antipoluante. Pentru cele mai bune rezultate, folositi-l cu Balsamul pentru Protectia Culorii. Veti avea par minunat, de la radacina la varf

Instructiuni de folosire: Aplicati pe parul umed, spumati, apoi clatiti

INGREDIENTE Apa, cocosulfat de sodiu, cocoglucosid, glicerina vegetala, izotionat de sodiu cocoil, acid citric, pantenol (vitamina B5), oleat de gliceril, benzoat de sodiu, inulina, sorbat de potasiu, extract de nasturtium officinale , extract de seminte de tropaeolum magus, maltodextrina, extract de seminte de moringa oleifera, extract de punica granatum (rodie / grenada), ulei de persea gratissima (avocado), gamma-undecalactona (fruct), alil caproat (fruct), ionon (floral).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite