Attitude Superleaves Sapun de maini din frunze de lamai 473 ml

Superleaves Sapun de maini din frunze de lamai 473 ml

In curand in stoc

SKU 19591
41,80 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Sapunuri naturale Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Superleaves Sapun de maini din frunze de lamai 473 ml de la Attitude

Stiati ca vitamina C continuta in frunzele de lamaie este un antioxidant natural Antioxidantii gasiti in frunzele de lamaie ajuta la combaterea radicalilor liberi, care pot provoca leziuni zilnice pe piele.

Dispunand de o aroma care ne aduce aminte de ceaiul Earl Gray si de castravetele proaspete, Sapunul de maini cu frunze Super Frunze de la ATTITUDE contine extract de frunze de lamaie pentru a ajuta la purificarea si regenerarea pielii. EWG Verified, testat hipoalergenic si dermatologic, sapunul nostru pentru maini include extract de seminte de moringa, cunoscut pentru proprietatile antipoluante.

Lasati puterea naturii sa lucreze pentru maini curate si sanatoase

Instructiuni de folosire: Spumati in palme cu apa, apoi clatiti.

INGREDIENTE : Apa, cocosulfat de sodiu, clorura de sodiu, cocoglucosida, glicerina vegetala, decil glucozid, oleat de gliceril, acid citric, extract de nasturtium officinale, extract tropaeolum magus, maltodextrina , extract de seminte de Moringa oleifera, extract de frunze de limon citrice (citrina / citron), benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, 3-hexenol (frunze verzi), metildihidrojasmonat (jasmin), dimetil heptenal (fruct).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite