Sampon & gel de dus cu extract de ceai verde, Green Sensation, Biobaza, 400 ml

Sampon & gel de dus cu extract de ceai verde, Green Sensation, Biobaza, 400 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19662
41,49 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon & gel de dus cu extract de ceai verde, Green Sensation, Biobaza, 400 ml de la Biobaza

Sampon & gel de dus cu extract de ceai verde, Green Sensation, Biobaza, 400 ml

Creat cu 96% ingrediente de origine naturala, samponul si gelul de dus Green Sensation invaluie corpul si simturile intr-un parfum racoritor, gratie extractului de ceai verde si uleiului de lamaie din compozitie, curata delicat pielea si scalpul fara a le perturba echilibrul, in timp ce sucul de aloe vera si proteinele de migdale le hranesc, lasandu-le catifelate si stralucitoare Gelul poate fi folosit si ca spumant natural pentru baie, atunci cand simti nevoia sa te scufunzi intr-o cada plina cu spuma.

Mod de utilizare: Aplica gelul pe pielea si parul umede, sapumeaza si bucura-te de baie. Sau foloseste gelul ca spumant pentru o baie relaxanta. Clateste cu apa din abundenta.  

Ingrediente: AQUA, SODIUM C14 - 16 OLEFIN SULFONATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-BETAINE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, MARIS SAL, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, AROMA* (honey, white tea), HYDROLYZED SWEET ALMOND PROTEIN, CITRUS LIMON PEEL OIL, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL. *Natural

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite