Sampon & gel de dus cu ulei de argan si jojoba, Silky Comfort, Biobaza, 400 ml

Sampon & gel de dus cu ulei de argan si jojoba, Silky Comfort, Biobaza, 400 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19663
41,49 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Sampon Gel de Dus TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon & gel de dus cu ulei de argan si jojoba, Silky Comfort, Biobaza, 400 ml de la Biobaza

Sampon & gel de dus cu ulei de argan si jojoba, Silky Comfort, Biobaza, 400 ml

Creat cu 97% ingrediente de origine naturala, samponul si gelul de dus Silky Comfort invaluie corpul si simturile intr-un parfum cald si curata delicat pielea si scalpul fara a a le perturba echilibrul, in timp ce uleiurile de argan, jojoba si bumbac hranesc pielea si parul, lasandu-le catifelate, iar proteinele de grau redau stralucirea parului. Gelul poate fi folosit si ca spumant natural pentru baie, atunci cand simti nevoia sa te scufunzi intr-o cada plina cu spuma.

Mod de utilizare: Aplica gelul pe pielea si parul umede, sapumeaza si bucura-te de baie. Sau foloseste gelul ca spumant pentru o baie relaxanta. Clateste cu apa din abundenta.    

Ingrediente: AQUA, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, GLYCERIN, COCO-BETAINE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, AROMA* (Argan&Jojoba), AROMA* (Feather Soft), HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, POLYSORBATE 20, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL. *Natural

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite