Biobaza Set Family natural deo cu Lemon Grass, Muscata, patchouli si rozmarin 4 pcs

Set Family natural deo cu Lemon Grass, Muscata, patchouli si rozmarin 4 pcs
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Set Family natural deo cu Lemon Grass, Muscata, patchouli si rozmarin 4 pcs de la Biobaza

Set Family natural deo cu Lemon Grass, Muscata, patchouli si rozmarin 4 pcs - Biobaza

Setul este format din :

1 x Deodorant natural pe baza de piatra de alaun Biobaza,Green Grass cu lemon grass, Barbati, 50 ml Gasiti racoritoarea intr-un deodorant natural cu lemon grass si bicarbonat de sodiu care va vor umple simturile cu energie.

1 x Deodorant natural pe baza de piatra de alaun pentru femei SPRING FLOWERS (trandafiri si geranium), Biobaza, 50 ml Aroma senzuala de trandafiri si muscata te invaluie intr-o atmosfera romantica. Deodorantul Spring Flowers protejeaza de mirosul neplacut si calmeaza pielea iritata.

1 x Deodorant natural pe baza de piatra de alaun pentru barbati BLACK ENERGY (dafin si patchouli), Biobaza, 50 ml Parfum natural din dafin, patchouli, menta. Simtiti valul de prospetime al frunzelor verzi parfumate! Notele puternice de patchouli si menta proaspata protejeaza de mirosul neplacut de transpiratie.

1 X Deodorant natural pe baza de piatra de alaun pentru femei GREEN SPIRIT (verbena si rozmarin), Biobaza, 50 ml Esti pregatita pentru cele mai grele provocari! Green Spirit te invaluie intr-o aroma proaspata si jucausa si are un usor efect antiseptic. Neutralizeaza si previne mirosul neplacut de transpiratie. Ingrediente: ingredientele pentru fiecare produs din acest set pot fi consultatate in pagina de produs.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite