Gel intim BIO piele sensibila, cu galbenele si magneziu Coslys 500 ml

Gel intim BIO piele sensibila, cu galbenele si magneziu Coslys 500 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19971
94,49 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gel intim BIO piele sensibila, cu galbenele si magneziu Coslys 500 ml de la Coslys

Acest gel intim este recomandat pentru perioadele de disconfort, nu contine parfum si nici sapun, fiind testat sub control dermatologic. Formula are pH 8, astfel ca reduce proliferarea bacteriilor, totodata datorita continutului de galbenele si magneziu, are proprietati de hidratare si calmare a mucoaselor. Gelul intim Coslys calmeaza senzatia de disconfort si datorita pH-ului de 8 este destinat in special mucoasei sensibile. Fara sapun, fara parfum si testat ginecologic, are la baza o formula delicata naturala ce ajuta la reducerea si calmarea iritatiilor din zona intima.

Magneziul este un oligoelement esential pentru metabolismul celular si ajuta la echilibrarea corecta a epidermei iar in combinatia cu gabenele, reduce senzatiile de disconfort prin limitarea reactiilor inflamatorii. Produsul are certificarea organica Cosmos Organic garantand ca cel putin 95% din ingrediente sunt de origine naturala. In acelasi timp certificarile , One Voice,  Cruelty-free, si , Compliant with vegan lifestyle, asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu este testat pe animale.

Se foloseste doar pentru uz extern. Pentru o utilizare eficienta, se pune o perla de gel in palma, se spumeaza si se aplica local, apoi se clateste cu apa calda. Acest gel, este recomandat sa fie utilizat timp de 21 de zile in perioadele de disconfort, apoi se face trecerea la gelul intim cu utilizare frecventa. Acest gel intim este potrivit si pentru spalarea cupelor menstruale.

  Compozitie: Apa, apa de flori de Spiraea Ulmaria(cretusca)*, cocoamfoacetat de sodiu, cocosulfat de sodiu, glicerina, poligliceril-2 laurat, decil glucozida, lactat de sodiu, extract de flori de galbenele*, PCA de magneziu, caprilil/capril glucozida, sorbat de potasiu, alcool de cocos, benzoat de sodiu, clorura de sodiu, alcool benzilic, sulfat de sodiu, acid dehidroacetic. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) 98% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala, 10.5% din totalul ingredientelor sunt provenite din agricultura ecologica. 

Beneficii: Acest gel intim este recomandat pentru perioadele de disconfort, nu contine parfum si nici sapun, fiind testat sub control dermatologic.

Utilizare produs: Se foloseste doar pentru uz extern. Pentru o utilizare eficienta, se pune o perla de gel in palma, se spumeaza si se aplica local, apoi se clateste cu apa calda.
Acest gel, este recomandat sa fie utilizat timp de 21 de zile in perioadele de disconfort, apoi se face trecerea la gelul intim cu utilizare frecventa.
Acest gel intim este potrivit si pentru spalarea cupelor menstruale.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite