Crema albire cu efect instant SPF20, 30ml, Cosmetic Plant

Crema albire cu efect instant SPF20, 30ml, Cosmetic Plant

Disponibil la comanda online

SKU 21931
55,28 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cadouri Produse cosmetice Creme de fata TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema albire cu efect instant SPF20, 30ml, Cosmetic Plant de la Cosmetic Plant

Un cocktail de stiinta si natura este introdus in formula Cremei albire cu efect instant · SPF 20 pentru a obtine maximum de eficienta in albire imediat dupa aplicare, dar si in timp. Formula cremei este conceputa pentru a asigura uniformizarea tonului diferitelor fototipuri de piele si a reda luminozitatea.

Principiile active atent alese sunt menite sa acopere nevoile specifice tenurilor terne, cu colorare neuniforma sau cu pete pigmentare aparute din cauza expunerii la radiatii ultraviolete.

Sensibright® Dual White WD, complex bazat pe alpha-arbutina, extract de lemn dulce si pigmenti micronizati, creeaza un efect de albire si luminozitate naturala.

Efectul de albire este vizibil imediat dupa aplicare, dar actioneaza si pe termen lung, asigurand reducerea sintezei de melanina.

Sensibright® Dual White WD este un activ 3 in 1 pentru:

  • Efect instant de albire*
  • Efect instant de luminozitate*
  • Efect de albire pe termen lung*

Filtrele organice UVA / UVB protejeaza pielea impotriva efectelor radiatiilor ultraviolete. Protectia solara UVA/UVB este asigurata de o combinatie de filtre organice si anorganice. 3 filtre organice (octocrylene, ethylhexylmetoxicinamat, avobenzone) sunt micronizate si incapsulate intr-un singur activ. Datorita acestei structuri, asigura o senzatie placuta pe piele, reconfortanta, non-grasa.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Isopropyl Myristate, Titanium Dioxide, Potassium Cetyl Phosphate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Alpha-Arbutin, Glycyrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Synthetic Fluorphlogopite, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Butylene Glycol, Octocrylene, Stearic Acid, Lactic Acid, Tocopherol, Lecithin, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, EDTA, Disodium EDTA, PEG-32, Alumina, Sodium Metabisulfite, Parfum.

Mod de utilizare: Se aplica dimineata, pe pielea curata a fetei, gatului si decolteului.

Testati toleranta pe o mica portiune a pielii gatului, sub ureche.

Evitati contactul direct cu ochii.

Forma de prezentare: 30ml.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Cosmetic Plant: COSMETIC PLANT este un producator roman de produse cosmetice din 1991. Extractele naturale din plante sunt incorporate in creme, emulsii, lotiuni sau sampoane si ingrijesc tenul (fie acesta normal, delicat, matur sau acneic), diversele tipuri de par, pielea mainilor, a corpului si cea a picioarelor. Produsele cosmetice Cosmetic Plant sunt apreciate si la export, primind premii la Concursuri internationale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite