Dr Soleil Baby Calm Dr. Soleil, gel pentru iritatii fesiere bebelusi 100 ml

Baby Calm Dr. Soleil, gel pentru iritatii fesiere bebelusi 100 ml
11,62 lei

Nu este in stoc

Descriere Baby Calm Dr. Soleil, gel pentru iritatii fesiere bebelusi 100 ml de la Dr Soleil

Baby Calm de la Dr. Soleil este un produs special destinat îngrijirii regiunii fesiere la copii, ce previne și calmează iritațiile (de scutec) din această zonă deosebit de sensibilă.

Preparat natural, pe bază de ulei de Cătină și extract de Gălbenele, cu efect calmant, cicatrizant și antiinflamator.

Uleiului de cătină are un conținut bogat în substanțe minerale, în acizi organici, în zaharuri, în flavonoide, în ulei gras și în vitamine: provitamina A, vitamina E (cel mai apreciat antioxidant natural, realizează o bună protecție împotriva radicalilor liberi) vitamina F (amestec de acizi grași nesaturați esențiali, asigură hrănirea pielii și previne deshidratarea ei).

Asigură menținerea echilibrului hidro-lipoproteic al pielii și crește rezistența la agenții patogeni.

Cătina este radioprotectoare, fotoprotectoare (protecție pentru plajă) și cicatrizant puternic.

Florile de gălbenele conțin substanțe proteice, ulei volatil, saponine, glicozide, carotenoide, xantofilină, flavonoide, fermenți, mucilagii, vitamina C, săruri organice. Acestea conferă extractului de gălbenele proprietăți antiseptice, antiinflamatoare, calmante, revitalizante, nutritive, asigurând o cicatrizare estetică. Are efecte deosebite în tonifierea și îmbunătățirea aspectului general al pielii și este recomandată în special pentru pielea sensibilă.

Principiile active din gălbenele stimulează circulația sângelui la nivelul țesuturilor determinând o regenerare mai rapidă a acestora.

Nu conține parfum, parabeni, parafine sau coloranți artificiali.

Mod de utilizare:

Se aplică pe pielea curată, ori de câte ori este necesar.

Pentru uz frecvent.

Ingrediente (INCI): Aqua, Calendula Officinalis, Hippophae Rhamnoides, Sorbitol, Triethanolamine, Carbomer, Phenoxyethanol/Ethylhexyglycerin

A nu se lasă la îndemâna copiilor!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dr Soleil: DR.SOLEIL este un producator roman, de produse cosmetice si produse pentru protectie solara. Dr. Soleil a pornit cu misiunea de a produce in Romania produse dermato-cosmetice bazate pe principii active naturale. Produsele cosmetice Dr.Soleil ofera un raport calitate/pret foarte avantajos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite