Dvr Pharm Turkey Tail - Coriolus 60 cps

Turkey Tail - Coriolus 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 22276
54,30 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Turkey Tail - Coriolus 60 cps de la Dvr Pharm

TURKEY TAIL CORIOLUS extract și pulvis din miceliu de Coriolus Versicolor.

Turkey tail – Coriolus versicolor este cunoscută în România drept coada curcanului, silvicultori o numesc „doctorul pădurilor”, pentru că descompune toate uscăturile și le transformă în nutrienți pentru sol. Datorită structurii sale lemnoase nu e utilizată în alimentație, deși e comestibilă. În schimb, este o ciupercă medicinală cu numeroase utilizări în medicina tradițională, sub formă de pulvis și extract.

Este studiată în cazul afecțiunilor neoplazice. Un studiu din 2012 a evidențiat scăderea ratei mortalității1 la pacienții care au fost tratați prin terapii standard, dar care au în continuare predispoziție crescută. Este o ciupercă medicinală cercetată în raport și cu celulele care au suferit mutații la nivel gastric2, colorectal3, pulmonar4 și nu numai. Efectele ei asupra sănătății sunt considerate net superioare, când e asociată cu medicația clasică, cu care lucrează în sinergie.

Acest fung e studiat și pentru efectul imunomodulator5 (modulează răspunsul sistemului imunitar astfel încât să prevină suprasolicitarea și apariția patologiilor cauzate de imunitatea dereglată). Potențial ridicat de utilizare în diferite infecții bacteriene6, patologii proliferative7, dar și în cazul fenomenelor inflamatorii cardiovasculare8, frecvente în cazul hiperglicemiei.

Mod de utilizare:

Produsul este prezentat în capsule pentru a ușura utilizarea lui ca adaos în produse cosmetice.

Coriolus versicolor nu poate fi recomandat ca produs utilizat pentru uz intern. În prezent, Coriolus versicolor este trecut în categoria produselor Novel Food. Având în vedere noile reglementări, Coriolus versicolor va fi prezentat, recomandat și consumat în Uniunea Europeană pentru uz extern.

⇒ Pentru piața din Republica Moldova și alte țări non UE va putea fi prezentat, recomandat și consumat ca uz intern și extern.

Acțiuni fiziologice Turkey tail coriolus:

⇒ Extractul și pulberea de Coriolus au acțiuni antiseptice, stimulează producția celulelor sănătoase, în detrimentul celor care au suferit modificări genomice.

Conținut:

  • 450 mg/capsulă (Coriolus versicolor, părți egale: extract/pulbere)
  • capsulă vegetală din orez

Precauții și contraindicații:

Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una dintre componentele produsului. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență, câteva minute. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite