Esentialaroms Ulei natural pentru vergeturi stretch mark control 100 ml

Ulei natural pentru vergeturi stretch mark control 100 ml

Disponibil la comanda online

SKU 17077
99,20 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Vergeturi Produse cosmetice Ingrijire corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei natural pentru vergeturi stretch mark control 100 ml de la Esentialaroms

Ulei natural pentru vergeturi stretch mark control 100 ml de la Esential Aroms

Uleiurile vegetale pe care le include acest ulei de corp sunt presate la rece si ofera pielii o cantitate generoasa de acizi grasi esentiali ?3, ?6 si ?9, precum si ceremide vegetale din uleiul de jojoba. Toate acestea contribuie la regenerarea, hidratarea profunda si cresterea elasticitatii pielii.

INGREDIENTE: uleiuri vegetale de migdale dulci, jojoba, macese, germeni de grâu si limba mielului obtinute manual prin prima presare la rece, fara încalzire.

MOD DE APLICARE: masati usor uleiul pâna când este absorbit în piele. Frecventa: de 1 sau 2 ori pe zi. Se aplica vergeturilor care apar recent, sau se utilizeaza ca lotiune hidratanta dupa dus. Evitati contactul cu ochii si membranele mucoase.

Doar pentru uz extern.

Produs testat dermatologic.

INGREDIENTE INCI: ulei de migdale dulci (Prunus Amygdalus Dulcis), ulei din seminte de jojoba (Simmondsia Chinensis), ulei din seminte de macese (Rosa Moschata), ulei din germeni de grâu (Triticum Vulgare), ulei din seminte de limba mielului* (Borago Officinalis), Parfum*, Tocoferol**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol*, Limonene*, Salicilat de Benzil*, Eugenol*, Citral*, Benzoat de Benzil*, Farsenol*.*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic.*=ingrediente prezente natural în uleiurile esentiale.**=Vitamina E de origine naturala 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite