Crema pentru maini si corp Perfume Jewels Blue Moon, 50 ml, Eyup Sabri Tuncer

Crema pentru maini si corp Perfume Jewels Blue Moon, 50 ml, Eyup Sabri Tuncer

Disponibil la comanda online

SKU 22220
17,97 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Creme de maini
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema pentru maini si corp Perfume Jewels Blue Moon, 50 ml, Eyup Sabri Tuncer de la Eyup Sabri Tuncer

Crema pentru maini si corp Perfume Jewels Blue Moon, 50 ml, Eyup Sabri Tuncer 

Proprietati:
Crema pentru maini si corp Perfume Jewels Blue Moon se adapteaza la fiecare tip de piele cu formula sa speciala. Este o cremă hidratantă excelentă care poate fi utilizată pentru toți cei patru anotimpuri cu conținutul său de unt de karité certificat Ecocert. În timp ce conținutul de ulei natural de măsline vă face pielea moale, formula sa îmbogățită cu vitamina E oferă îngrijire puternică pentru o piele mai sănătoasă. Descopera parfumul nopților cu lună plină combinate cu o hidratare de lungă durată.

Nu conține parabeni și gluten.
Produsul nu este testat pe animale.
Arome: fructe, ferigă, floral.
Valabilitatea: 12 luni de la data deschiderii.

Mod de utilizare:
Aplicați pe zona aleasă prin masaj cu mișcări circulare. Poate fi folosită ori de câte ori nevoie. Pe orice tip de piele Potrivită pentru utilizarea zilnică. 

Ingrediente:
Aqua, alcool cetearilic, glicerina, stearat de gliceril, gliceride caprilice/caprice, acid stearic, cera alba, paraffinum liquidum, ceteareth-25, unt de Butyrospermum Parkii, dimeticona, miristat de izopropil, parfum, fenoxiciclopetanil, Europa, fenoxietanol, fructe Propilenglicol, benzofenon-3, benzofenon-4, acetat de tocoferil, PCA de sodiu, copolimer de hidroxietil acrilat/acriloildimetil taurat de sodiu, EDTA tetrasodic, benzoat de benzil, salicilat de benzil, hidroxicitronelal, linalool, linalol, alfa, hemonetil, coumarin, alfa , Citronellol, Alcool Cinnamil.

Precautii:
A se pastreaza la temperatura camerei. A nu se expune la lumina soarelui. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Pentru uz extern. Conține Benzofenonă-3.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite