Ser Anti-Age si Fermitate cu Laptisor de Matca Ecologic/Bio 30ml FLEURANCE NATURE

Ser Anti-Age si Fermitate cu Laptisor de Matca Ecologic/Bio 30ml FLEURANCE NATURE

Disponibil la comanda online

SKU 18946
69,97 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire fata Creme de fata
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ser Anti-Age si Fermitate cu Laptisor de Matca Ecologic/Bio 30ml FLEURANCE NATURE de la Fleurance Nature

Ser Anti-Age si Fermitate cu Laptisor de Matca Ecologic/Bio 30ml FLEURANCE NATURE

Eficacitate dovedita, pentru o pielea revitalizata si netezita. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Hidratare de durata pana la 24 de ore.

Dupa aplicare, pielea este moale, luminoasa si hranita. Pierderea stralucirii, ridurilor si pielii lasate sunt rezultatul incetinirii metabolismului celular si a capacitatilor de sinteza, in special a colagenului. Odata cu inaintarea in varsta, pielea necesita ingrijire specifica si adaptata. De-a lungul intregii zile, acest ser previne efectiv primele semne ale imbatranirii, pielea lasata este redusa, netezita, revitalizata si ferma. Un ser bio care respecta pielea si garanteaza o hidratare de lunga durata, pana la 24 de ore*. Contine deasemenea ulei de argan provenit din comertul echitabil si unt de shea, precum si aloe vera pentru a completa actiunea de hidratare.

Datorita texturii sale usoare si non-grase, cu parfum pudrat si discret, serul patrunde rapid si nu lasa pielea lipicioasa, permitandu-va sa aplicati ingrijirea obisnuita imediat.

Ingrediente INCI: Aqua, C15-19 Alkane, Royal Jelly*, Glycerin, Lauryl Glucoside, Poluglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Mediago Sativa (Alfalfa) Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Sodium Hyaluronate, Cetaryl Alcohol, Glcyeryl Stearate, Sodium Olivoyl Glutamate, Microcrustalline cellulose, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragance), Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Cellulose Gum, Linalool, Citronellol, Limonene, Tocopherol, Citric Acid, Eugenol.

*ingrediente certificate ecologic

Mod de utilizare: aplicati dimineata si seara, pe fata si pe gat, pe pielea curata si uscata, inainte de tratamentul obisnuit.

A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la loc uscat si racoros. 

Produs in Franta

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite