Herbagen Gel de dus cu extract de Banana - Banana Shower Gel, 300ml

Gel de dus cu extract de Banana - Banana Shower Gel, 300ml
22,62 lei

Nu este in stoc

Descriere Gel de dus cu extract de Banana - Banana Shower Gel, 300ml de la Herbagen

Gel de dus cu extract de Banana - Banana Shower Gel, 300ml: gel de dus ce indeparteaza impuritatile, lasa pielea curata si parfumata. Contine substante tensioactive si emoliente de origine vegetala si extract de banana.

Ingrediente: ulei avocado, yoyoba, samburi de strugure, ceara de albine, unt de shea, totalizand 98% ingredient de origine naturala.

Mod de utilizare: se aplica pe pielea umeda, se maseaza cu mana sau cu ajutorul unui burete pana la obtinerea spumei, se clateste.

Beneficiu: Curatare.

Cantitate: 300 ml.

Gel de dus cu extract de Banana - Banana Shower Gel, 300ml Herbagen, se regaseste in categoria Ingrijire corp - Gel de dus si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagen: HERBAGEN este gama de produse cosmetice romanesti pe baza de alge marine, uleiuri esentiale si extracte din plante. Cosmeticele naturale Herbagen sunt produse dermato-cosmetice de inalta calitate concepute pentru ingrijirea tenului, ingrijirea corpului, ingrijirea parului, produse pentru plaja.Produsele cosmeticele Herbagen au un raport excelent calitate/pret! Alte marci produse de acelasi producator sunt: Keritogen, Scabex, Pedex.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite