Masca de par cu extract de banana - Herbagen Banana Hair Mask Hydrating and Nourishing, 100ml

Masca de par cu extract de banana - Herbagen Banana Hair Mask Hydrating and Nourishing, 100ml

Disponibil la comanda online

SKU 17664
31,10 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Masca de par cu extract de banana - Herbagen Banana Hair Mask Hydrating and Nourishing, 100ml de la Herbagen

Masca de par cu extract de banana - Herbagen Banana Hair Mask Hydrating and Nourishing, 100ml: masa de par ce contine extract de banana cu proprietati de nutritie si hidratare ce contribuie la imbunatatirea flexibilitatii firelor de par, repararea firelor deteriorate, conducand la cuticule cu aspect sanatos si stralucire naturala.

Ingrediente: ulei avocado, yoyoba, samburi de strugure, ceara de albine, unt de shea, totalizand 98% ingredient de origine naturala.

Mod de utilizare: masca se aplica dupa samponare, pe parul ud, pe toata lungimea firelor, lasand-o sa actioneze cateva minute, dupa care se clateste.

Tip par: Degradat.

Beneficiu: Hidratare.

Cantitate: 100 ml.

Pentru: Femei.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagen: HERBAGEN este gama de produse cosmetice romanesti pe baza de alge marine, uleiuri esentiale si extracte din plante. Cosmeticele naturale Herbagen sunt produse dermato-cosmetice de inalta calitate concepute pentru ingrijirea tenului, ingrijirea corpului, ingrijirea parului, produse pentru plaja.Produsele cosmeticele Herbagen au un raport excelent calitate/pret! Alte marci produse de acelasi producator sunt: Keritogen, Scabex, Pedex.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite