Tratament pentru cresterea genelor, cu peptide, Peptalash II, 1.2ml, Indeed Labs

Tratament pentru cresterea genelor, cu peptide, Peptalash II, 1.2ml, Indeed Labs

Disponibil la comanda online

SKU 19885
139,52 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tratament pentru cresterea genelor, cu peptide, Peptalash II, 1.2ml, Indeed Labs de la Indeed Labs

Tratament pentru cresterea genelor, cu peptide, Peptalash II, Indeed Labs, 0.6ml

Beneficii: creste vizibil lungimea si densitatea genelor repara genele rupte si le intareste hraneste atat genele cat si conturul ochilor   Folosind celule stem vegetale dintr-un tip de mar elvetian rar si doua amestecuri de peptide, peptalash ? II repara, intareste si hraneste genele, imbunatatindu-le vizibil densitatea si prevenind ruperea. In plus, acest tratament netezeste pielea din jurul ochilor si reduce aspectul liniilor fine si a ridurilor. Aplicatorul tip creion este face ca aplicarea sa fie usoara si eficienta.

Ingrediente cheie: PHYTOCELLTEC MALUS STEM CELLS: Folosind celule stem derivate dintr-un mar elvetian rar, acest activ ajuta la incetinirea imbatranirii foliculilor de par, permitand genelor sa creasca mai lungi.

SYMPEPTIDE X LASH PLUS: Aceasta lipo-oligopeptida biodisponibila ingroasa si alungeste genele prin stimularea productiei de keratina (proteina din compozitia parului, a pielii si unghiilor).

WIDELASH: O peptida bogata in vitamine care creste productia de keratinocite si sprijina ancorarea puternica a parului, ajutand genele sa creasca mai lungi, mai dese si mai puternice. DL-PANTHENOL 50L: Pantenolul actioneaza ca un moiturizer, ajutand la hidratarea genelor. HAIRSPA: Acest activ puternic restabile?te microflora scalpului, ameliorand uscaciunea, mancarimile, matreata si iritatiile. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite