Lavera Sapun lichid Fresh 250 ml

Sapun lichid Fresh 250 ml

Disponibil la comanda online

SKU 20934
26,73 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sapun lichid Fresh 250 ml de la Lavera

Sapun lichid Fresh 250 ml, Lavera

Sapun fresh de ingrijire Lavera intr-o sticla dozatoare de 250 ml. Cu var organic si lamaie organica. Sapunul de ingrijire ofera mainilor o curatare usoara fara a le usca. Formula cu pH neutru pentru piele cu spuma delicata de ingrijire confera mainilor o senzatie de ingrijire a pielii la spalare.

Descoperiti secretul lavera al sapunului de ingrijire natural proaspat: Compozitia noastra naturala atent echilibrata cu lamaie organica si iarba de lamaie organica ofera mainilor dumneavoastra o curatare blanda, blanda, fara a le usca. Formula cu pH neutru pentru piele, cu o spuma blanda de ingrijire, ofera mainilor tale o senzatie de piele bine ingrijita atunci cand le speli. Senzatia buna de cosmetica naturala 100% certificata - fara compromis.

Va promitem:

  • ca utilizam formule biodegradabile si se evita microplasticele solide si lichide si colorantii si conservantii artificiali*
  • compozitii naturale care au fost fin reglate si compuse armonios exclusiv prin cercetare Lavera cu cele mai bune ingrediente active de origine naturala
  • cosmetice naturale care au fost certificate si testate dermatologic de institutii independente
  • sticlaeste fabricata din material 100% reciclat

* conform regulamentului UE privind produsele cosmetice

„la vera”, in traducere „cea adevarata" este dedicata protectiei climei si bunastarii animalelor.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Lavera: Lavera este o marca de produse cosmetice naturale, facbricate in Germania, cu ingrediente ecologice. Produsele cosmetice Lavera sunt certificate Natrue care confirma ingrediente naturale si ecologice, procese de facbricatie sigure si practici ecologice. Gama deproduse cosmetice Lavera se adreseaza adultilor si copiilor. Nu contin silicon, parafine si uleiuri minerale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite