Madara SKINCARE Fake It Healthy Glow Ser facial autobronzant (30 ml), Madara

Fake It Healthy Glow Ser facial autobronzant (30 ml), Madara
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Fake It Healthy Glow Ser facial autobronzant (30 ml), Madara de la Madara SKINCARE

Fake It Healthy Glow Ser facial autobronzant (30 ml), Madara 

 

Stralucirea fin pigmentata a unei vacante la mare obtinuta peste noapte? Este posibil!

Formulat special pentru fata, acest autobronzant organic, 100% vegan, insufleteste tenul tern, obosit sau pal. Acesta isi recapata splendoarea si dobandeste un bronz subtil si o stralucire varatica in 4-6 ore de la aplicare.

Ideal pentru pielea cu ton deschis pana la mediu. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Compozitia opulenta in ingrediente pretioase pentru ten - ulei din seminte de zmeura, unt de Shea, acid hialuronic multi-molecular si vitamina E - hidrateaza, netezeste si catifeleaza. Pe de alta parte, consistenta lejera asigura o aplicare facila si o absorbtie rapida - ambele pentru reducerea sanselor unor erori sau neuniformitati in aplicare.

Aspectul final este unul de bronz delicat, natural, de ten destins si radios ca de post-vacanta, indiferent de sezon.

Calea perfecta spre FAKE IT

Se recomanda aplicarea serului autobronzant seara. De ce? Pentru evitarea folosirii oricarui alt produs de ingrijire sau makeup, precum si a expunerii la razele UV imediat dupa folosire.

PASUL 1 - CURAÈšAREA TENULUI

Se pregateste tenul, prin curatare si exfoliere pentru indepartarea oricaror impuritati sau urme de makeup. In cazul tenului uscat, sensibil sau matur, se poate alege din gama Madara intre laptele demachiant cu iasomie, demachiantul Melting Cleansing Oil sau apa micelara. In cazul tenului normal, mixt sau acneic, se poate folosi spuma demachianta.

PASUL 2 - EXFOLIEREA

Se indeparteaza celulele moarte pentru ca tenul sa ramana fin si uniform. Nu uita de gat si decolteu. In cazul tenului uscat, sensibil sau matur, se poate alege Madara PEEL AHA Masca peeling. In cazul tenului normal, mixt sau acneic, se poate folosi aceeasi masca peeling sau Peeling facial OIL-TO-MILK. Acesta din urma trebuie insa evitat in cazul tenului acneic sau iritat.

PASUL 3 - ECHILIBRAREA PH-ULUI

PH-ul se reechilibreaza cu lotiunea tonica. In cazul tenului uscat, sensibil sau matur: Madara Toner calmant sau INFINITY MIST Esenta probiotica. In cazul tenului normal, mixt sau acneic - Toner echilibrant.

PASUL 4 - HIDRATAREA TENULUI

Tenul trebuie sa fie bine hidratat - acest lucru va permite serului autobronzant sa actioneze perfect uniform. Dupa primii pasi si hidratare, tenul trebuie sa se odihneasca pentru 30 - 60 minute.

La tenul uscat, sensibil, matur: SOS HYDRA Crema rehidratanta sau TIME MIRACLE Crema de noapte. Ten normal, mixt, acneic: DEEP MOISTURE Fluid hidratant intensiv sau DEEP MOISTURE Crema de noapte regeneranta.

PASUL 5 - PROTEJAREA SPRÃ NCENELOR

Sprancenele trebuie protejate prin aplicarea unei creme grase, pentru evitarea autobronzarii acestei zone. Recomandare: DD / Daily Defence Crema protectoare, o crema bogata de maini sau o crema nutritiva de zi.

PASUL 6 - FAKE IT

Serul autobronzant Fake It se aplica pe intreaga fata, gat si decolteu cu miscari circulare delicate. Dupa folosire, se spala temeinic mainile. Sprancenele se curata cu un betigas pentru urechi pentru evitarea autobronzarii acestei zone. In cazul in care exista pete mai inchise de pigmentare, se indeparteaza usor din serul autobronzant cu ajutorul unui betigas pentru urechi.

Serul se lasa sa se absoarba pentru minimum 15 minute.

Nu aplicati niciun fel de alt produs cosmetic, evitati atingerea fetei sau contactul cu apa, altfel pot aparea mici pete neuniforme. Dormiti bine! Iar in acest timp, in aproximativ 4 - 6 ore, tenul va capata culoare.

Pentru a intensifica aspectul bronzului, serul se poate reaplica in seara urmatoare, la 24 ore de la prima aplicare. In acest caz, se va renunta la exfoliere!

PASUL 7 - PASTREAZA STRALUCIREA

Efectul autobronzant se poate prelungi prin extra hidratarea tenului. De pilda prin aplicarea unei masti hidratante de 2 ori pe saptamana (cum ar fi Madara SOS HYDRA Masca hidratanta & iluminatoare). De asemenea nu uita de protectia solara. Serul Fake It se poate reaplica de indata ce efectul de bronz incepe sa dispara. Se reia rutina de ingrijire prin urmarea pasilor de mai sus.

  • produs certificat Ecocert si Cosmos Natural
  • fara alergeni din nuci
  • cruelty free
  • fara gluten
  • vegan

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite